Oripään Urheilijat juhli 70-vuotissyntymäpäiviään

ORIPÄÄN Urheilijat ry juhlisti 70-vuotista taivaltaan hyvän ruoan, viihdyttävien esitysten ja tanssin parissa Suojalassa. Urheiluseuran aktiivisimmat jäsenet koostuvat lapsista ja nuorista, joten juhlimaan oli tullut lukuisia perheitä. Yhteensä noin sata henkeä saapui paikan päälle.

Oripään Urheilijoiden varapuheenjohtaja Lasse Kuusela, puheenjohtaja Janne Paju ja sihteeri Laura Torkki kertoivat seuran kunniaksi tarjotun juhlaillallisen maistuvan. Kuva: Marianne Rovio

Oripään Urheilijoiden varapuheenjohtaja Lasse Kuusela, puheenjohtaja Janne Paju ja sihteeri Laura Torkki kertoivat seuran kunniaksi tarjotun juhlaillallisen maistuvan. Kuva: Marianne Rovio

ORIPÄÄN URHEILIJOIDEN puheenjohtaja Janne Paju kertoi seuran olevan aktiivinen. Seuran puitteissa voi harrastaa muun muassa lentopalloa, sählyä, salibandya ja kesäisin jalkapalloa.
– Lentopallo ja salibandy on saatu hyvään vauhtiin uuden liikuntahallin myötä. Tänä vuonna on saatu kokoon kolme juniorijoukkuetta ja kaksi miesten joukkuetta lentopalloliiton järjestämiin sarjoihin. Salibandyssa on yksi juniorijoukkue liiton sarjassa. Lisäksi molemmissa lajeissa on harrasteryhmiä eri-ikäisille. Ampumahiihto ja -juoksu ovat lajiaktiivien hallussa, ja he järjestävät kisoja aina SM-tasoa myöten.

Marianne Rovio

 

Lue lisää 10.11.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla