Muuttoaika

Oripään Urheilijat juhli 70-vuotissyntymäpäiviään

ORIPÄÄN Urheilijat ry juhlisti 70-vuotista taivaltaan hyvän ruoan, viihdyttävien esitysten ja tanssin parissa Suojalassa. Urheiluseuran aktiivisimmat jäsenet koostuvat lapsista ja nuorista, joten juhlimaan oli tullut lukuisia perheitä. Yhteensä noin sata henkeä saapui paikan päälle.

Oripään Urheilijoiden varapuheenjohtaja Lasse Kuusela, puheenjohtaja Janne Paju ja sihteeri Laura Torkki kertoivat seuran kunniaksi tarjotun juhlaillallisen maistuvan. Kuva: Marianne Rovio

Oripään Urheilijoiden varapuheenjohtaja Lasse Kuusela, puheenjohtaja Janne Paju ja sihteeri Laura Torkki kertoivat seuran kunniaksi tarjotun juhlaillallisen maistuvan. Kuva: Marianne Rovio

ORIPÄÄN URHEILIJOIDEN puheenjohtaja Janne Paju kertoi seuran olevan aktiivinen. Seuran puitteissa voi harrastaa muun muassa lentopalloa, sählyä, salibandya ja kesäisin jalkapalloa.
– Lentopallo ja salibandy on saatu hyvään vauhtiin uuden liikuntahallin myötä. Tänä vuonna on saatu kokoon kolme juniorijoukkuetta ja kaksi miesten joukkuetta lentopalloliiton järjestämiin sarjoihin. Salibandyssa on yksi juniorijoukkue liiton sarjassa. Lisäksi molemmissa lajeissa on harrasteryhmiä eri-ikäisille. Ampumahiihto ja -juoksu ovat lajiaktiivien hallussa, ja he järjestävät kisoja aina SM-tasoa myöten.

Marianne Rovio

 

Lue lisää 10.11.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kotimainen puu kulkee pyörillä

Puutavara-auton kuljettaja on tärkeä lenkki puiden matkalla metsästä jatkokäsittelyyn. Janne Välimäki kuormaa mäntytukit puutavara-auton kyytiin Alastarolla ja kuljettaa rungot Kyrön sahalle.

LP-Vampula Huittinen voittaa Nurmon Jymyn, ratkaisupallo

LP-Vampula Huittinen voitti kotikentällään Nurmon Jymyn naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa 21.10.2017. LP Vampulan voittolukemat olivat 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9), videolla näkyy ottelun ratkaisupallo.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.