Joulupuu toi iloa sadoille vähävaraisille lapsille

LOIMAAN SEUDUN Nuorkauppakamarin ja yhteistyökumppaneiden järjestämällä Joulupuu-keräyksellä saatiin kasaan 226 pakettia. Kamari hankki niiden lisäksi kymmenisen puuttuvaa pakettia, jotta kukaan lahjaa toivoneista ei jäänyt ilman. Lisäksi jokaiseen pakettiin ostettiin kuuden euron ravintolalahjakortti.
Keräys toteutettiin marras-joulukuun vaihteessa, ja keräyspaikkoina toimivat Muotiliike Today, Loimaan pääkirjasto, K-citymarket ja Alastaron Osuuspankki. Kuuset saatiin keräyspaikoille lahjoituksena.
Projektissa tänä vuonna mukana olleet nuorkauppakamarilaiset Sanni Kiviniemi ja Juhani Raikkonen järjestivät lahjojen keräilyn sekä lajittelun, jonka jälkeen paketit toimitettiin Loimaan Duuniparkkiin. Siellä kaksi innokasta nuorta toimi pakettien jakajina. Jakamatta jääneet paketit toimitettiin Loimaan sosiaalitoimeen, jonka henkilökunta jakoi ne.
Kamarilaiset kiittävät lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja keräykseen lahjoittaneita.
Koko Suomen tasolla Joulupuu-keräykset tuottivat tänä vuonna ensitietojen mukaan yli 50 000 lahjaa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry