Muuttoaika

Joulupuu toi iloa sadoille vähävaraisille lapsille

LOIMAAN SEUDUN Nuorkauppakamarin ja yhteistyökumppaneiden järjestämällä Joulupuu-keräyksellä saatiin kasaan 226 pakettia. Kamari hankki niiden lisäksi kymmenisen puuttuvaa pakettia, jotta kukaan lahjaa toivoneista ei jäänyt ilman. Lisäksi jokaiseen pakettiin ostettiin kuuden euron ravintolalahjakortti.
Keräys toteutettiin marras-joulukuun vaihteessa, ja keräyspaikkoina toimivat Muotiliike Today, Loimaan pääkirjasto, K-citymarket ja Alastaron Osuuspankki. Kuuset saatiin keräyspaikoille lahjoituksena.
Projektissa tänä vuonna mukana olleet nuorkauppakamarilaiset Sanni Kiviniemi ja Juhani Raikkonen järjestivät lahjojen keräilyn sekä lajittelun, jonka jälkeen paketit toimitettiin Loimaan Duuniparkkiin. Siellä kaksi innokasta nuorta toimi pakettien jakajina. Jakamatta jääneet paketit toimitettiin Loimaan sosiaalitoimeen, jonka henkilökunta jakoi ne.
Kamarilaiset kiittävät lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja keräykseen lahjoittaneita.
Koko Suomen tasolla Joulupuu-keräykset tuottivat tänä vuonna ensitietojen mukaan yli 50 000 lahjaa.

OP rahastoetu


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

GigaRengas16-17

Tirendo16-17

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kuntavaalipaneeli 14.3.2017: Kannatatko palvelujen yksityistämistä?

LL:n ja Loimaan työväenopiston järjestämässä vaalipaneelissa kysyttiin puolueitaan edustaneilta ehdokkailta, kannattavatko he palvelujen yksityistämistä. Punainen lappu: en kannata. Vihreä lappu: kannatan. Vastaajina Eveliina Tyyskänen (vas.), Timo Tamminen (sd.), Tiina Perho (kok.), Jarmo Metsänperä (ps.), Markku Kraama (kd.), Juha Kieksi (skp.), Sampsa Heinonen (vihr.) ja Olavi Ala-Nissilä (kesk.).

Loimaan lukio, wanhaintanssit 6, 17.2.2017

Loimaan lukio, wanhaintanssit 17.2.2017, The battle of sexes