Muuttoaika

Kotouttaminen on yhteinen asiamme

LOIMAA/ALASTARO – Tänne tulevat ihmiset ovat jo nähneet pahuuden, näytetään me heille hyvyys.
Näin tiivisti vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Miska Keskinen SPR:n Varsinais-Suomen piiristä infoillassa, joka koski Alastarolle perustettavaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta.

– Vapaaehtoiset käyttävät aina vuorossa ollessaan tällaista SPR:n liiviä, Miska Keskinen kertoi. Kuva: Sampsa Hakala

– Vapaaehtoiset käyttävät aina vuorossa ollessaan tällaista SPR:n liiviä, Miska Keskinen kertoi. Kuva: Sampsa Hakala

Yhteisöille ja järjestöille tarkoitettu tiistainen tilaisuus veti paikalle viitisenkymmentä henkilöä. Heistä noin kolmasosa osallistui Makupaloja monikulttuurisuudesta -osioon, jossa käsiteltiin vapaaehtoisten tehtäviä ja yleisiä toimintaohjeita.
Keskinen totesi, että jokainen kyläläinen voi vaikuttaa vastaanottokeskukseen tulevien turvapaikanhakijoiden kotoutumiseen.
– Jo se auttaa paljon, että moikkaatte heitä kylänraitilla. Niin he tuntevat itsensä tervetulleiksi.

Sampsa Hakala

 

Lue lisää 10.12.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.