Kotouttaminen on yhteinen asiamme

LOIMAA/ALASTARO – Tänne tulevat ihmiset ovat jo nähneet pahuuden, näytetään me heille hyvyys.
Näin tiivisti vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Miska Keskinen SPR:n Varsinais-Suomen piiristä infoillassa, joka koski Alastarolle perustettavaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta.

– Vapaaehtoiset käyttävät aina vuorossa ollessaan tällaista SPR:n liiviä, Miska Keskinen kertoi. Kuva: Sampsa Hakala

– Vapaaehtoiset käyttävät aina vuorossa ollessaan tällaista SPR:n liiviä, Miska Keskinen kertoi. Kuva: Sampsa Hakala

Yhteisöille ja järjestöille tarkoitettu tiistainen tilaisuus veti paikalle viitisenkymmentä henkilöä. Heistä noin kolmasosa osallistui Makupaloja monikulttuurisuudesta -osioon, jossa käsiteltiin vapaaehtoisten tehtäviä ja yleisiä toimintaohjeita.
Keskinen totesi, että jokainen kyläläinen voi vaikuttaa vastaanottokeskukseen tulevien turvapaikanhakijoiden kotoutumiseen.
– Jo se auttaa paljon, että moikkaatte heitä kylänraitilla. Niin he tuntevat itsensä tervetulleiksi.

Sampsa Hakala

 

Lue lisää 10.12.2015 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla