Raisiossa on maakunnan kaunein kuusi – Loimaan sijoitus oli komeasti neljäs

Raision kuusi vei ylivoimaisen voiton Maakunnan kaunein kuusi -äänestyksessä. Raision puu sai 43 prosenttia annetuista äänistä.
Voittajakuusi on noin 15,5 metriä pitkä. Raision kaupungin tiedotteen mukaan kuusen osalta on ”tänä vuonna panostettu kauneuteen, ei välttämättä niinkään sen kokoon”.
Raision kuusi oli alunperin istutettu Kuninkojalle, mutta se siirrettiin noin metrin mittaisena Raision Krookilaan. Sieltä kuusi kaadettiin Raision viralliseksi joulupuuksi.
Toiseksi kilpailussa tuli Uudenkaupungin kuusi. Se sai lähes 20 prosenttia äänistä. Kolmanneksi tullut Turun kuusi keräsi 14 prosenttia äänistä.

Loimaan kuusen sijoitus oli komeasti neljäs. Loimaan puu sai 8 prosenttia äänistä.

7.12. alkaneessa kilpailussa annettiin kaikkiaan lähes 3 200 ääntä. Kauneinta kuusta äänestettiin verkkosivuilla tai postikortilla.
Maakunnan kaunein kuusi -kisassa ehdokkaina olivat viralliset kuuset Turusta, Raisiosta, Kaarinasta, Salosta, Uudestakaupungista, Somerolta, Loimaalta, Paimiosta, Kyröstä, Laitilasta ja Liedosta.

Tulokset:
1. Raisio
2. Uusikaupunki
3. Turku
4. Loimaa
5. Paimio
6. Salo
7. Kaarina
8. Kyrö
9. Laitila
10. Lieto
11. Somero

Äänestäneiden kesken arvottiin palkintona yhdeksän joulukuusta. Kuuset toimittaa TS-Yhtymän kanssa yhteistyössä kotiovelle asti mynämäkeläinen Kuusikotiin.fi.
Kuusien voittajaksi arvottiin: Milla Vainio, Turku, Keijo Mäkinen, Laitila, Lea Kuusisto, Lieto, Teuvo Ihanamäki, Raisio, Kari Jokinen, Piikkiö, Jutta Satola, Salo, Jaakko Laine, Uusikaupunki, Outi Jokinen, Loimaa ja Tiina Kaisla, Paimio.
Kilpailun järjestivät Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Kunnallislehti, Kaarina-lehti, Laitilan Sanomat, Uudenkaupungin Sanomat, Auranmaan Viikkolehti, Loimaan Lehti ja Somero-lehti.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla