Bisons parempi – Vita edelleen ilman avausvoittoa

KORIPALLO Bisons–Vita 89–73 (50–42).

Bisons Loimaa syvensi VTB-debytantin Vitan ahdinkoa. Maanantain ottelun jälkeen georgialaisten tappioputki kasvoi jo 15 ottelun mittaiseksi.
Vita pysytteli Biisonien mukana ensimmäisen puolikkaan, yllättävänkin kauan ottaen huomioon joukkueen edelliset tappiot. Kolmannella neljänneksellä vieraiden puhti loppui. Bisons alkoi viimein juosta kenttää ja kahdeksalla pelaajalla operoinut Vita putosi kyydistä. Viimeinen niitti oli Biisonien 8–0-jakso neljännen erän alkuun, jolloin ero kasvoi lähelle 20 pistettä.
– Meillä on edelleen ongelmia rosterimme kanssa. Emme pysyneet kyydissä, Vitan päävalmentaja Nikolajs Mazurs harmitteli.
Vita on jatkuvan muutoksen kourissa. Parasta pistemiestä Pierria Henryä ei Loimaalla nähty, joten hänen kohtalonsa tbilisiläisjoukkueessa tuli kyseenalaiseksi. Joukkueeseen oli palkattu kaksi uutta jenkkiä, Omar Thomas (22/13/1) ja Andre Jones Jr. (15/8/2), jotka pelasivat Loimaalla ensimmäistä kertaa. Lisäksi katsomosta peliä seurasi B.J. Youngiksi tunnistettu pelaaja. Young edusti kesällä 2013 hetken NBA-seura Houston Rocketsia. Hänen tarkoituksenaan on ilmeisesti liittyä joukkueen kokoonpanoon lähiaikoina.
– Vitasta tulee vielä hyvä joukkue, kunhan se saa pelaajistonsa kuntoon. Se pelaa kovaa ja isolla sydämellä, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson kehui vastustajaa.

VERRATTUNA Karhu-ottelun katastrofiin, Bisonsin ilme oli kohdallaan. Jokainen pelaaja osallistui talkoisiin eikä vapaamatkustamista nähty. Martin Zeno (26/8/6/1t) vastasi Biisonien suurimmasta pistesaaliista. Myös Mikko Koivisto (12/2/1) ja Ilari Seppälä (11/1) pääsivät toiselle kymmenelle.
Aubrey Colemanin lupa-asioita ei saatu kuntoon ennen peliä, joten hän seurasi Youngin tavoin peliä sivusta. Farmiseura FoKoPosta Biisonien kokoonpanoa syventämään oli otettu Remon Nelson (9/5/3/1r). Pieni takamies näytti esimerkkiä taistelemisesta ja ansaitsi valmennusjohdon kehut.
– Remon oli tosi hyvä. Hän toi valtavasti energiaa. Pelaajaksi, joka ei ole koko ajan mukanamme, hän on äärimmäisen tärkeä, Gibson suitsutti.
Voitto oli Bisonsille erittäin tärkeä, sillä se nousi mukaan taistelemaan VTB:n viimeisestä pudotuspelipaikasta. Lisäksi voitto oli hyvä saada alle tulevan viikon haasteita ajatellen. Bisonsilla on edessään vielä kolme peliä tällä viikolla. Se kohtaa keskiviikkona Seagullsin, jonka jälkeen lauantaina on vuorossa vierasottelu Kouvolassa. Härkäviikon kruunaa sunnuntainen ”kotipeli” Vantaalla Moskovan TsSKAa vastaan. Gibson vakuutti, että joukkue menee ottelu kerrallaan.
– Fokus on keskiviikossa. Seagulls on loistava puolustusjoukkue, joka pelaa tällä hetkellä todella hyvin. Toivottavasti pelaajamme ymmärtävät sen.

Jesse Kojo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry