Esineitä kirjastotalon vaiheista etsitään

LOIMAAN pääkirjasto toimii kaupungin keskustassa rakennuksessa, jonka monet muistavat yhteiskouluna ja talouskouluna. Rakennusmestari Tiitolan suunnittelema komea rakennus on ollut osa Loimaan kaupunkikuvaa nyt sadan vuoden ajan. Uuden yhteiskoulun vihkiäisiä vietettiin juhlavin menoin tammikuun lopussa vuonna 1916.
Kirjastossa on käynyt vuosien varrella paljon loimaalaisia ja täältä muualle muuttaneita muistelemassa entisiä kouluaikoja nykyisessä kirjastotalossa ja monet luokkakokousryhmät käyvät ottamassa ryhmäkuvan tutuilla portailla.
Loimaan pääkirjastossa ollaankin nyt kokoamassa helmikuussa näyttelyä kirjastotalon vaiheista. Näyttelyyn toivotaan rakennuksen historiaan liittyviä valokuvia, muistoja ja esineitä. Onko sinulla hallussasi kuvia vanhoilta kouluajoilta, koulukirjoja tai käsitöitä yhteiskoulun, ammattikoulun tai talouskoulun ajoilta? Oletko säilyttänyt päästötodistuksen tai talouskoulussa kudotun liinan? Haluaisitko jakaa muiston kouluajoiltasi muille? Näyttelyyn mukaan sopivat myös talossa opettajina toimineiden valokuvat, muistot ja esineet.
Valokuvat, esineet ja muistelutekstit tulee toimittaa Loimaan pääkirjastoon tammikuun loppuun mennessä. Kuvat voivat olla digimuodossa tai paperikuvia, jotka skannataan käyttöön. Kuvat voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen kirjasto@loimaa.fi. Valokuvat ja esineet palautetaan näyttelyn jälkeen omistajilleen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla