Muuttoaika

Hurrikaanin välierä iltaotteluna

LENTOPALLON Suomen Cupin välierien ottelujärjestys on lyöty lukkoon. Hämeenlinnan Elenia Areenassa 6.–7.2. järjestettävässä finaalitapahtumassa lauantain välierissä nähdään iltapäiväotteluna miesten liigan kärkiparin Tiikerit–VaLePa kohtaaminen.
Iltaottelussa Hurrikaani-Loimaa kohtaa joko Raision Loimun tai LEKA Volleyn. Naisten välierien ottelujärjestys oli päätetty jo aiemmin. Aamupäivän pelissä Kangasala kohtaa LP-Vampulan ja iltapäivän pelissä LP Viesti kohtaa OrPon.
Otteluohjelma: la 6.2. klo 11 LP Kangasala–LP-Vampula, naisten 1. välierä, klo 13.30 Kokkolan Tiikerit –Vammalan Lentopallo, miesten 1. välierä, klo 16.15 LP Viesti–Oriveden Ponnistus, naisten 2. välierä, klo 18.45 Hurrikaani-Loimaa–Raision Loimu/LEKA Volley, miesten 2. välierä. Su 7.2. klo 13 naisten loppuottelu, klo 16 miesten loppuottelu.
Yle näyttää finaalitapahtumasta neljä ottelua. Lauantaina Tiikerit–VaLePa tulee suorana lähetyksenä ja LP Kangasala–LP-Vampula osittain nauhoitettuna koosteena ja osittain suorana. Sunnuntaina Yle näyttää molemmat loppuottelut suorana.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.