Loimaa 1.7.-31.8.

Hurrikaanin välierä iltaotteluna

LENTOPALLON Suomen Cupin välierien ottelujärjestys on lyöty lukkoon. Hämeenlinnan Elenia Areenassa 6.–7.2. järjestettävässä finaalitapahtumassa lauantain välierissä nähdään iltapäiväotteluna miesten liigan kärkiparin Tiikerit–VaLePa kohtaaminen.
Iltaottelussa Hurrikaani-Loimaa kohtaa joko Raision Loimun tai LEKA Volleyn. Naisten välierien ottelujärjestys oli päätetty jo aiemmin. Aamupäivän pelissä Kangasala kohtaa LP-Vampulan ja iltapäivän pelissä LP Viesti kohtaa OrPon.
Otteluohjelma: la 6.2. klo 11 LP Kangasala–LP-Vampula, naisten 1. välierä, klo 13.30 Kokkolan Tiikerit –Vammalan Lentopallo, miesten 1. välierä, klo 16.15 LP Viesti–Oriveden Ponnistus, naisten 2. välierä, klo 18.45 Hurrikaani-Loimaa–Raision Loimu/LEKA Volley, miesten 2. välierä. Su 7.2. klo 13 naisten loppuottelu, klo 16 miesten loppuottelu.
Yle näyttää finaalitapahtumasta neljä ottelua. Lauantaina Tiikerit–VaLePa tulee suorana lähetyksenä ja LP Kangasala–LP-Vampula osittain nauhoitettuna koosteena ja osittain suorana. Sunnuntaina Yle näyttää molemmat loppuottelut suorana.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry