Loimaa 1.7.-31.8.

Loimaan Ambulanssille uudet omistajat

LOIMAALLA yli 40 vuotta ambulanssipalveluja tuottaneen Loimaan Ambulanssi Oy:n koko osakekanta on myyty 12.1. tehdyllä osakekaupalla kolmelle varsinais-suomalaiselle ambulanssiyritykselle. Loimaan Ambulanssin uudet omistajat ovat Auranmaan Ambulanssi Oy Pöytyältä, Härkätien Sairaankuljetus Oy Liedosta sekä Sairaankuljetus Koski Oy Mynämäeltä.
Loimaan Ambulanssi Oy on vuoden 2015 alusta alkaen tuottanut yhdessä uusien omistajien kanssa ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille Ensihoitoryhmittymä Ysikymppi -nimellä.
– Nyt pitkän sopimuskauden alkupuolella oli luonnollista tehdä myös omistusjärjestelyitä Ensihoitoryhmittymä Ysikympin sisällä, tuotammehan palveluita yhteisellä sopimuksella, toteaa Loimaan Ambulanssi Oy:n toimitusjohtaja Juha Hirvonen.
– Meille oli tärkeää, että voimme luovuttaa yrityksen osaaville jatkajille, joiden käsissä yrityksen kunniakas perinne ja paikallisuus säilyy, Hirvonen jatkaa.
Loimaan Ambulanssin toiminta jatkuu normaalisti, yrityksen nykyinen johto jättää tehtävänsä tammikuun 2016 aikana, kun uudet omistajat ovat perehtyneet yksikön toimintaan ja ottaneet yrityksen haltuunsa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla