Muuttoaika

Loimaan Ambulanssille uudet omistajat

LOIMAALLA yli 40 vuotta ambulanssipalveluja tuottaneen Loimaan Ambulanssi Oy:n koko osakekanta on myyty 12.1. tehdyllä osakekaupalla kolmelle varsinais-suomalaiselle ambulanssiyritykselle. Loimaan Ambulanssin uudet omistajat ovat Auranmaan Ambulanssi Oy Pöytyältä, Härkätien Sairaankuljetus Oy Liedosta sekä Sairaankuljetus Koski Oy Mynämäeltä.
Loimaan Ambulanssi Oy on vuoden 2015 alusta alkaen tuottanut yhdessä uusien omistajien kanssa ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille Ensihoitoryhmittymä Ysikymppi -nimellä.
– Nyt pitkän sopimuskauden alkupuolella oli luonnollista tehdä myös omistusjärjestelyitä Ensihoitoryhmittymä Ysikympin sisällä, tuotammehan palveluita yhteisellä sopimuksella, toteaa Loimaan Ambulanssi Oy:n toimitusjohtaja Juha Hirvonen.
– Meille oli tärkeää, että voimme luovuttaa yrityksen osaaville jatkajille, joiden käsissä yrityksen kunniakas perinne ja paikallisuus säilyy, Hirvonen jatkaa.
Loimaan Ambulanssin toiminta jatkuu normaalisti, yrityksen nykyinen johto jättää tehtävänsä tammikuun 2016 aikana, kun uudet omistajat ovat perehtyneet yksikön toimintaan ja ottaneet yrityksen haltuunsa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.