Muuttoaika

Rockets haki murskavoiton Raisiosta

JÄÄKIEKKO RNK Hoci–Rockets 1–8 (1–1, 0–4, 0–3).

Tomi Korvenpää (12) tehoili kolme maalia Raisiossa. Kuva: Tapani Korvenpää

Tomi Korvenpää (12) tehoili kolme maalia Raisiossa. Kuva: Tapani Korvenpää

Kun pelilliset nuotit ovat kohdillaan ja yhteishenki katossa niin hienoja asioita tapahtuu. Sen sai viime sunnuntaina kokea Raision RNK Hoci, joka joutui nöyrtymään Rocketsin edessä.
Ensimmäinen erä oli vielä melko tasainen. Rocketsin Teemu Korvenpää aloitti maalinteon, ja erän lopussa RNK:n Ville Tuomola tasoitti, joten tauolle mentiin 1–1-lukemissa.
Toisen erän alusta alkaen Rockets lähti omille teilleen ja RNK tippui vauhdista. Tomi Korvenpää osui kahdesti ja Tomi Pietilä ja Olli Piki kerran, joten kahden erän jälkeen peli oli 1–5 ja käytännössä taputeltu.
Kolmanteen erään ei kotijoukkue enää saanut minkäänlaista kirivaihdetta päälle, vaan Rockets jyräsi tasaisesti. Tomi Pietilä maalasi, kun erää oli pelattu vain 12 sekuntia. Jari Hakala sytytti tulostaululle 1–7-lukemat ja viimeisen maalin niittasi Tomi Korvenpää, jolle osuma oli illan kolmas.

HYVIN KULKEE, mutta kulkekoon. Valmentaja Jukka Katajisto on tyytyväinen omiensa tämänhetkiseen ilmeeseen. Katajiston lanseeraama varsin yksinkertainen jääkiekkofilosofia alkaa tuottaa erinomaista tulosta. Ei jääkiekon tarvitse olla mitään monimutkaista tähtitiedettä. Nopeat suunnanvaihdot, suoraviivaiset maalille ajot, koko viisikon puolustaminen ja kiekollinen hallinta ja tietenkin vielä usko omaan tekemiseen. Siinä mallia muillekin valmentajille.
Rockets on nyt saavuttanut 50 pistettä 22 ottelusta. Eli 2,27 pistettä per peli. Se on huima lukema ja sillä ollaan tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla. Lujalla ja Eurajoella on toki pari matsia vähemmän pelattuna. Keskiviikkona 27.1. Loimaalle saapuu Tarvasjoen Urheilijat, jolla ei vielä voittoja tältä kaudelta ole. Nyt pitää kotijoukkueen säilyttää fokus pelaamisessa, eikä tuudittautua helppoon voittoon. Ottelu alkaa kello 19.30.

Pekka Lehto

OP rahastoetu


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

GigaRengas16-17

Tirendo16-17

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kuntavaalipaneeli 14.3.2017: Kannatatko palvelujen yksityistämistä?

LL:n ja Loimaan työväenopiston järjestämässä vaalipaneelissa kysyttiin puolueitaan edustaneilta ehdokkailta, kannattavatko he palvelujen yksityistämistä. Punainen lappu: en kannata. Vihreä lappu: kannatan. Vastaajina Eveliina Tyyskänen (vas.), Timo Tamminen (sd.), Tiina Perho (kok.), Jarmo Metsänperä (ps.), Markku Kraama (kd.), Juha Kieksi (skp.), Sampsa Heinonen (vihr.) ja Olavi Ala-Nissilä (kesk.).

Loimaan lukio, wanhaintanssit 6, 17.2.2017

Loimaan lukio, wanhaintanssit 17.2.2017, The battle of sexes