Muuttoaika

Bisons etsii ratkaisua vaikeaan taloustilanteeseen

KORIPALLO Korisliigaa ja VTB-liigaa pelaavan Bisons Loimaan taloudellinen tilanne ja edellytykset kauden pelaamiseksi loppuun ovat herättäneet tänään keskustelua, mutta seuran GM ja varapuheenjohtaja Ari Hannula vakuuttaa Loimaan Lehdelle, että kausi pyritään pelaamaan loppuun asti.

Bisons aikoo tehdä kaikkensa, jotta Martin Zeno ja muut joukkueen pelaajat voivat pelata kauden loppuun Bisons-paidassa. Kuva: Eveliina Toivola

Bisons aikoo tehdä kaikkensa, jotta Martin Zeno ja muut joukkueen pelaajat voivat pelata kauden loppuun Bisons-paidassa. Kuva: Eveliina Toivola

– Tilanne on kriittinen, mutta ei superkriittinen, Hannula toteaa.
Bisons vahvisti myös tiedotteessaan julkisuudessa liikkuneet huhut vaikeasta taloudellisesta tilanteesta seuran taustalla. Kahden varainhankkijan vetäytyminen toiminnasta syksyn aikana jätti Bisons-organisaation tilanteeseen, jonka paikkaaminen on ollut haasteellista.
Bisonsin vaikeasta taloudellisesta tilanteesta uutisoi ensimmäisenä Urheilulehti, jonka tietojen mukaan osa Bisons-pelaajista olisi seuran taloudellisen tilanteen takia maanantaista lähtien etsinyt uutta seuraa.

HANNULAN MUKAAN seura on informoinut pelaajia taloudellisesta tilanteestaan, mutta pelaajilla on voimassaolevat sopimukset Bisonsin kanssa eikä pelaajilla ole ainakaan vielä oikeutta siirtyä muualle. Pelaajille on Hannulan mukaan kuitenkin kerrottu vaihtoehdoista, joihin sisältyy mahdollisuus hakeutua muuhun seuraan, jos Bisonsin taloudellinen tilanne vaikeutuu edelleen.
– Halusimme informoida pelaajia ja olla avoimia, jotta seuran taloudellinen tilanne ei tulisi heille puskista.
Bisonsin tiedotteen mukaan töitä joukkueen toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi tehdään taukoamatta. Taloudellinen ahdinko päätettiin tuoda julki nopeasti, jotta aikaa pelastustoimenpiteille jäisi mahdollisimman paljon.
Hannulan mukaan neuvotteluja sponsoreiden kanssa käydään koko ajan.
– Uskon, että löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun ja pystymme pelaamaan kauden loppuun asti, vaikka vielä emme voikaan olla tästä aivan satavarmoja, Hannula sanoo.

Tiina Naula

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.

Tyks Loimaan sairaalan kuusta kaadetaan

Olli-Pekka Rastas Pihaportista karsii Tyks Loimaan sairaalan kuusta. Alhaalla Jari Lehtinen Kuljetus JMJ Lehtinen Ky:stä ohjaa nosturia.