Hurrikaani näytti ovea päävalmentajalle – tilalle Jankossa kasvanutta loimaalaisvoimaa

Täksi kaudeksi Loimaalle saapuneen Nicola Gioliton saldoksi jäi 12 voittoa ja 9 tappiota. Hurrikaanin sarjasijoitus on neljäs. Kuva: Juuso Riponiemi

Täksi kaudeksi Loimaalle saapuneen Nicola Gioliton saldoksi jäi 12 voittoa ja 9 tappiota. Hurrikaanin sarjasijoitus on neljäs. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Hurrikaanin päävalmentaja Nicola Giolito on vapautettu tehtävistään.
Joukkuetta valmentaa loppukauden ja heti keskiviikkoillan Sampo-ottelussa kakkosvalmentaja Lauri Rantanen.
Seurajohdolle viimeinen niitti oli viime sunnuntain 2–3 kotitappio Lentopalloseura Ettaa vastaan. Seuran mukaan päällimmäisenä syynä on kuitenkin Hurrikaanin heikohkosti sujunut runkosarja italialaisvalmentajan alaisuudessa. Peliesitysten ailahtelevuuskaan ei miellyttänyt seurajohtoa.
Loppukauden Hurrikaania valmentava Lauri Rantanen on luotsannut Loimaan Jankkoa toistakymmentä vuotta.
Rantanen oli myös Gioliton tuuraajana Mestaruusliigan kolmella ensimmäisellä kierroksella, kun Giolito oli EM-kisoissa Suomen maajoukkueen kanssa. Näistä peleistä Hurrikaani saalisti Rantasen johdolla 3–0 -voitot.
– Sinällään erilainen tilanne, että uusi päävalmentaja löytyi omasta organisaatiosta. Olen joukkueelle tuttu ja joukkue on minulle tuttu. Kolmen viikon päästä nähdään, mitä olemme saaneet muutettua ja missä mennään. Nyt keskitytään aina seuraavaan peliin ja harjoitukseen, Rantanen kommentoi.

 

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla