Lähitapiola

Hurrikaani tyrmäsi Korson

LENTOPALLO KoVe–Hurrikaani 0–3 (19–25, 13–25, 20–25).

Hurrikaanin mahdollisuudet sijoittua Mestaruusliigan runkosarjassa kolmen joukkoon paranivat huomattavasti, kun se voitti keskiviikon vieraspelissä KoVen. Vaikka sarjan hännänhuippu ei olekaan Hurrikaanille todellinen tasonmittari, Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen oli kolmen erän totaaliseen hallintaan enemmän kuin tyytyväinen.
– Pelasimme juuri niin, kuten sovittiin ja kuinka ennalta heikompaa vastustajaa vastaan pitääkin pelata. Torjuntapeli oli tiivistä (10 torjuntaa), puolustimme jatkopalloissa hyvin, ja sen jälkeen hyökkäsimme fiksusti.
Rantanen jätti penkille muun muassa Matti Oivasen ja Eemeli Koukin. Kentällä nähtiin pitkältä sairauslomalta palannut Karri Kutinlahti ja lievän nilkkavamman takia paria peliä huilannut Mauri Kurppa. Myös Ryan Jay Owens (11 pist.) pääsi yleispelaajan tontille.
– Tässä kierrätetään nyt pelaajia, kun loppuviikosta on raskaat vieraspelit Rovaniemelle ja Siilinjärvelle. Ja hyvin näytti homma toimivan tälläkin kokoonpanolla, joten olen tyytyväinen peliimme.

HAKKURI MOHAMED Alhachdadi (20 pist., hyökkäys% 69) jatkoi KoVen pommittamista samalla tavalla kuin muutamaa päivää aikaisemmin kotipelissä Loimua vastaan. Sen lisäksi Tomi Mutka pelasi vahvan ja kokonaisvaltaisen ottelun. Mutkan vastaanotto (54 %) oli tutun rauhallista, mutta nyt tapahtui paljon positiivisia asioita (10 pist., hyökkäys% 50) myös hyökkäyspelissä. Miehen pelissä on merkkejä, että pudotuspelien alkaessa Mutkasta tulee yksi Hurrikaanin tärkeimmistä pelaajista. Varsinkin mitalipeleissä vastaanoton täytyy kestää vastustajan pommitukset, ja taktisesti viisaasti pelaava Mutka ymmärtää myös pelata tilanteen vaatiessa tarpeeksi nöyrää lentopalloa.
Rantasen mukaan koko joukkue oli sisäistänyt, että turhia virheitä pitää pystyä vähentämään. Keskiviikkona joukkue onnistui siinä liki täydellisesti.
– Toisessa ja kolmannessa erässä tuli kummassakin vain yksi virhe, joten siltäkin osin pelaajat noudattivat ohjeistusta.
Voitto kasvatti Hurrikaanin etumatkaa neljäntenä olevaan Leka Volleyhin kolmeen pisteeseen. Lekalla on kaksi peliä jäljellä ja Hurrikaanilla kolme.
– Peli kerrallaan mennään eteenpäin. Seuraava kohde on Rovaniemi, ja sieltä olisi tarkoitus napata voitto ja kolme pistettä.

Valtteri ArraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää

Pala Kakkua

Loimaan Lehti 100v 250px

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Chevrolet Special Deluxe maantiellä

Kalle Knuutila ajaa vuosimallin -41 letukallaan Ysitietä pitkin.

Hirvi seikkaili Loimaan keskustassa 22.5.2016

Reitiltään eksynyt hirvi seikkaili Loimaan ydinkeskustassa. Kuvaus: Petra Heinonen.

Loimaa, Petty Pilgrims Hennijoen vanhalla koululla, 2, 15.5.2016

Loimaa, Petty Pilgrims Hennijoen vanhalla koululla, 2, 15.5.2016. Keikkapaikka Hennijoen vanha kansakoulu ja järjestäjänä Hennijoen Pienviljelijäyhdistys.