Muuttoaika
Lähitapiola

Rattijuoppo jäi kiinni

LOIMAALAISEN miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen hänen ajettua Loimaan Prisman pysäköintialueella keskiviikkona alkuillasta.
Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta, joka ajoi pysäköintialueella parkkiin. Poliisipartio pysäytti henkilöauton, ja kuljettajaksi ilmeni henkilöauton omistaja. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,55 mg/l. Mies kuljetettiin verikokeeseen veren alkoholipitoisuuden määrittämistä varten. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.

OP rahastoetu


OP rahastoetu
Sää

GigaRengas16-17

Tirendo16-17

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan lukion wanhat esittäytyvät 17.2.2017

Loimaan lukio, wanhaintanssit 5, 17.2.2017

Loimaan lukio, wanhaintanssit 4, 17.2.2017