Lähitapiola

Runkosarjan voittoon porskuttanut Kataja löi Bisonsin

KORIPALLO Kataja Basket–Bisons Loimaa 109–70 (54–22).

Joensuun Kataja oli suvereenin vahva keskiviikkoisessa Korisliiga-kohtaamisessa sen ja Bisonsin välillä. Itärajalla pelattu ottelu päättyi isäntien suurilukuiseen voittoon.
Kataja otti pelin haltuunsa jo ottelun alkuhetkillä. Biisonien 2–0-johto vaihtui parissa minuutissa 14–2-tappioasemaan. Joensuulaisten heittokone junnasi tutulla tarkkuudella Biisonien tarkkuuden ailahdellessa liikaa. Jo toisella neljänneksellä ero kasvoi pariinkymmeneen pisteeseen. Kolmannella jaksolla Bisons paransi ja tuli jo 14 pisteen päähän, mutta kun Kataja vei viimeisen kympin peräti 31–7, viimeisteli se murskavoittonsa.
Bisons oli matkassa ilman kapteeniaan, sillä Tuukka Kotti sairastui flunssaan Pietarin matkan jälkimainingeissa. Siihen nähden, että Bisonsin tärkein sisäpelaaja ei ollut mukana kokoonpanossa, Bisonsin voi sanoa onnistuneen erinomaisesti levypallopelaamisessa. Biisonit voitti kategorian 37–36 ja repi peräti 16 levyä hyökkäyspäässä. Hyökkäyslevyihin tosin oli paljon mahdollisuuksia, sillä Bisonsin kakkosprosentti oli surkea 38.
Kataja sinetöi voitolla Korisliigan runkosarjan voiton. Millään muulla joukkueella ei ole enää edes teoreettista mahdollisuutta tavoittaa joensuulaisia.

BISONSIN SEURAAVA vierasottelu pelataan jo perjantaina. Tuolloin lauma matkustaa Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Ottelu voi olla merkittävä runkosarjasijoituksen kannalta. Sekä Bisons että Pyrintö ovat pelanneet 31 ottelua. Pyrintö on tällä hetkellä neljä pistettä Bisonsia perässä, mutta kummallakin on vielä viisi peliä jäljellä. Pyrinnön pitäisi voittaa vähintään seitsemällä pisteellä, jotta se menisi mahdollisessa tasatilanteessa ohi korisuhdevertailussa. Toivon mukaan Tuukka Kotti ja Matias Ojala olisivat mukana Pyynikillä vaikeuttamassa tuota tamperelaisten tavoitetta.

Jesse KojoVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää

Pala Kakkua

Loimaan Lehti 100v 250px

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Hirvi seikkaili Loimaan keskustassa 22.5.2016

Reitiltään eksynyt hirvi seikkaili Loimaan ydinkeskustassa. Kuvaus: Petra Heinonen.

Loimaa, Petty Pilgrims Hennijoen vanhalla koululla, 2, 15.5.2016

Loimaa, Petty Pilgrims Hennijoen vanhalla koululla, 2, 15.5.2016. Keikkapaikka Hennijoen vanha kansakoulu ja järjestäjänä Hennijoen Pienviljelijäyhdistys.

Loimaa, Petty Pilgrims Hennijoen vanhalla koululla, 1, 15.5.2016

Loimaa, Petty Pilgrims Hennijoen vanhalla koululla, 1, 15.5.2016. Keikkapaikka Hennijoen vanha kansakoulu ja järjestäjänä Hennijoen Pienviljelijäyhdistys.