Helorinteen rahoitus etenee Ypäjällä

YPÄJÄ Asunto-osakeyhtiö Helorinteen rakentamisaikaista rahoitusta hahmotellaan Ypäjällä. Kunnanhallitus myönsi rivitalohankkeelle aloitusvaiheen aikaisen korottoman lainan, kunnes Ypäjän Osuuspankin kanssa neuvoteltu rakentamislaina on nostettavissa. Kunta saa silloin myöntämänsä 200 000 euron tilapäislainan takaisin.
Kunnanhallitus ehdottaa edelleen valtuustolle, että kunta myöntäisi rivitalohankkeelle omavelkaisen takauksen enintään 660 000 euron suuruiselle rakentamislainalle. Laina-aika on 25 vuotta.
Rakennushankkeen toteutuskustannukset ovat kokonaisuudessaan noin 734 000 euroa eli 2 320 euroa neliöltä. Kunnanhallitus päätti, että rivitaloyhtiön kaksioita markkinoidaan 139 200 euron ja kolmioita 174 000 euron myyntihinnalla.
Helorinteen rivitalohanke käsittää kaikkiaan viisi asuntoa ja autokatoksen. Rakentaminen alkaa tänä keväänä.

Anu Salo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla