MTK-Loimaan toiminta palkittiin parhaana

LOIMAAN SEUTU – Kyllähän se mukavalta tuntuu ja kannustaa taas aktiivisesti kehittämään toimintaa, MTK-Loimaan puheenjohtaja Pekka Ahokas kommentoi tuoretta menestystä. Loimaan yhdistys palkittiin MTK-Varsinais-Suomen kevätkokouksessa Salossa viime vuoden parhaana toimijana isojen yhdistysten sarjassa.
Toimintaa ei suunnitella eikä järjestetä kilpailumenestys mielessä, mutta kyllä pärjääminen silti motivoi.
– Varsinkin kun nyt jäi taakse Vehmaa, joka vei ykkössijan kolme edellistä vuotta peräkkäin. Oli aikamoinen yllätys, että Vehmaa jäi meistä lopulta viidenkymmenen pisteen päähän, Ahokas myhäilee. Kilpailuasetelma ”rakkaan vihollisen” kanssa on aina herkullinen, ja voittokin lämmittää siksi mieltä aivan erityisesti.
Vehmaa sijoittui nyt siis toiseksi ja Laitila kolmanneksi isojen paikallisyhdistysten sarjassa Varsinais-Suomessa.
Vuotuisessa kilpailussa tarkastellaan yhdistysten toimintaa niin, että etukäteen ei voi taktikoida. Kunakin vuonna painotettavat asiat eivät siis ole etukäteen tiedossa. Tällä kertaa arvioitiin yhteydenpitoa kuntapäättäjiin, tiedottamista ja lisäksi valiokuntatyöskentelyä.
– Meillä on hyvin aktiivinen johtokunta, joka todella toimii ja osallistuu. Kiitokset kuuluvat tietysti jäsenistölle siitä, että menestyimme, Ahokas muistuttaa ja kiittelee myös muita paikallisia toimijoita hyvästä yhteistyöstä MTK-Loimaan kanssa.

Anu Salo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla