Muuttoaika

Neljä loimaalaista TOK:n edustajistoon

VARSINAIS-SUOMI Turun Osuuskaupan edustajistoon 2016–2020 valittiin 60 jäsentä, joista 26 oli miehiä ja 34 naisia. Uusia jäseniä edustajistoon valittiin 32.
Loimaalta edustajistoon valittiin maanviljelijä, rehtori Tuomas Lankinen, maatalousyrittäjä Sirpa Pietilä, rehtori Jarmo Rasi ja palvelupäällikkö, eläkeläinen Leena Virtanen.
Edustajiston vaalit pidettiin 4.–13.4. Ääniä vaaleissa annettiin 19 415.
– Vaalien äänestysprosentti oli 13,7, kun se neljä vuotta sitten oli 19,8. Ehdokkaita vaaleissa oli kaikkiaan 356, mikä oli 42 vähemmän kuin edellisissä vaaleissa. Ehdokkaita oli koko osuuskaupan toimialueelta. Äänestäjät valitsivat Turun Osuuskaupalle osaavan ja monipuolisesti aluettaan edustavan edustajiston tälläkin kertaa, Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Timo Hollmén kertoo.
Edustajiston rooli osuuskaupan päätöksenteossa on tärkeä, sillä osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys.
– Edustajisto esimerkiksi vahvistaa tilinpäätöksen ja valitsee hallintoneuvoston. Muodollisen roolinsa lisäksi edustajisto toimii näköalapaikkana osuuskaupan toimintaan sekä muodostaa tärkeän keskustelufoorumin osuuskaupan johdon ja asiakasomistajien välille.
Osuuskaupan edustajiston vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki ennen vaalivuoden alkua jäseniksi hyväksytyt ja 15 vuotta täyttäneet osuuskaupan jäsenet. Jokaisella äänioikeutetulla on yksi ääni. Edustajisto käyttää jäsenten päätösvaltaa osuuskaupassa. Edustajisto valitaan vaaleilla osuuskaupan jäsenistä eli asiakasomistajista joka neljäs vuosi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.