Muuttoaika

Työväenopiston opiskelijoiden töitä näytteillä viikonloppuna

 

Paraisten liina on kirjottu pöytäliinan malli, joka syntyy varsipistoin. Kuva: Anu Salo

Paraisten liina on kirjottu pöytäliinan malli, joka syntyy varsipistoin. Kuva: Anu Salo

LOIMAAN työväenopiston opiskelijat ovat taas ahkeroineet lukuvuoden verran, minkä tulokset ovat tänä viikonloppuna kaiken kansan nähtävillä. Kuvataiteen ryhmien kevätnäyttely on Taidetalossa (Rantatie 2), taitoaineiden sekä Vesikoskitalossa että Alastaron Lasipalatsissa, joiden lisäksi näyttely järjestetään myös Mellilän Päiväkeskuksessa.

Kynttilälyhty on saanut lehtikoristelun. Kuva: Anu Salo

Kynttilälyhty on saanut lehtikoristelun. Kuva: Anu Salo

 

 

 

Yksinkertaista ja tyylikästä. Kuva: Anu Salo

Yksinkertaista ja tyylikästä. Kuva: Anu Salo

Lue lisää 16.4.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.