Veteraanit kutsutaan Taidetaloon

LOIMAAN kaupunki ei järjestä tänä vuonna perinteistä veteraanipäivän juhlaa, koska samoihin aikoihin osuu Loimaan sotaveteraaniyhdistyksen 50-vuotisjuhla. Sen sijaan Loimaan kaupunki tarjoaa veteraaneille ja heidän seuralaisilleen vapaan pääsyn ja kakkukahvit Loimaan Taidetalossa, osoitteessa Rantatie 2, keskiviikkona 27.4. kello 13–16.
Esillä on Loimaa-Seuran omistamia Säästöpankin muotokuvia, Haapasten kokoelmaa ja vastikään avattu Katri Tätilän (1906–1980) Elämänilo-näyttely.
Taidetaloon on esteetön kulku.
Mellilän veteraanimuistomerkillä Asemanseudun koululla on tilaisuus Isänmaan vartijat keskiviikkona 27.4. alkaen kello 12.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla