Muuttoaika

Veteraanit kutsutaan Taidetaloon

LOIMAAN kaupunki ei järjestä tänä vuonna perinteistä veteraanipäivän juhlaa, koska samoihin aikoihin osuu Loimaan sotaveteraaniyhdistyksen 50-vuotisjuhla. Sen sijaan Loimaan kaupunki tarjoaa veteraaneille ja heidän seuralaisilleen vapaan pääsyn ja kakkukahvit Loimaan Taidetalossa, osoitteessa Rantatie 2, keskiviikkona 27.4. kello 13–16.
Esillä on Loimaa-Seuran omistamia Säästöpankin muotokuvia, Haapasten kokoelmaa ja vastikään avattu Katri Tätilän (1906–1980) Elämänilo-näyttely.
Taidetaloon on esteetön kulku.
Mellilän veteraanimuistomerkillä Asemanseudun koululla on tilaisuus Isänmaan vartijat keskiviikkona 27.4. alkaen kello 12.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.