Bisons hakee liigalisenssiä

LOIMAA – Laitamme liigalisenssihakemuksen normaalisti sisään, Bisons BC Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja ja manageri Ari Hannula vahvistaa.
Paperit lähtevät, vaikka Bisonsin rahoituksellinen kuvio ei ole edelleenkään selvä – kassassa olevaa miinusta ei ole saatu kokonaan katettua.
Liigakelpoisuuden ehtona on, että joukkueen talous on kunnossa.
Tukea ja uskoa tulevaan riittää silti edelleen sponsoreissa. Ari Hannulan mukaan Bisons on keskustellut isosta yhteistyösopimuksesta erään paikallisen yrityksen kanssa ja yhtiön osakkuuksille on ostajia Turussa.
– Ensin pitää varmistaa, että ensi kaudella pelataan, muuten tuki ei konkretisoidu, ja sopimuksista ja uusista osakkaista ei ole apua tilanteeseemme.
Pyyhettä ei siis ole vielä heitetty kehään.
– Teemme kaikkemme, että saadaan palikat kasaan.

Kati Uusitalo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla