Bisons hakee liigalisenssiä

LOIMAA – Laitamme liigalisenssihakemuksen normaalisti sisään, Bisons BC Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja ja manageri Ari Hannula vahvistaa.
Paperit lähtevät, vaikka Bisonsin rahoituksellinen kuvio ei ole edelleenkään selvä – kassassa olevaa miinusta ei ole saatu kokonaan katettua.
Liigakelpoisuuden ehtona on, että joukkueen talous on kunnossa.
Tukea ja uskoa tulevaan riittää silti edelleen sponsoreissa. Ari Hannulan mukaan Bisons on keskustellut isosta yhteistyösopimuksesta erään paikallisen yrityksen kanssa ja yhtiön osakkuuksille on ostajia Turussa.
– Ensin pitää varmistaa, että ensi kaudella pelataan, muuten tuki ei konkretisoidu, ja sopimuksista ja uusista osakkaista ei ole apua tilanteeseemme.
Pyyhettä ei siis ole vielä heitetty kehään.
– Teemme kaikkemme, että saadaan palikat kasaan.

Kati Uusitalo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla