Muuttoaika

Jumppaajat suuntasivat katseen kesään kevätnäytöksessä

LOIMAAN Naisvoimistelijoiden kevätnäytös enteili kesää. Pulpetit väistyivät ja surffitukat heiluivat, kun ryhmät esittivät talven aikana oppimiaan tansseja liikuntahallin täysille katsomoille.

Mellilän 3–6-vuotiaat liikuntaleikkikoululaiset toivat lavalle auringon voimaa. Kuva: Kiti Salonen

Mellilän 3–6-vuotiaat liikuntaleikkikoululaiset toivat lavalle auringon voimaa. Kuva: Kiti Salonen

Näytöksessä esiintyivät edustusryhmä Flames sekä lasten ja nuorten ryhmät liikuntaleikkikoulusta dancemixiin ja hiphop & showdancesta ja lyrical hoppiin.
– Jos tuntien nimenä olisin perusvoimistelu, ne tuskin vetäisivät, vaikka tunneilla tehtäisiin samoja asioita, puheenjohtaja Sanna Mäkinen arveli.
Varsinkin alakouluikäisten ryhmät ovat tällä kaudella pullistelleet. Puheenjohtajan mieltä se lämmittää, sillä tanssi on monipuolinen liikuntamuoto.
– Siihen liittyy musiikki, ilmaisu, notkeus ja kunnon kohottaminen.
Perheiden toiveesta Naisvoimistelijat tarjosi tällä kaudella lapsille uutena lajina telinevoimistelua. Suositut tunnit saavat jatkoa, mikäli ryhmille löytyy vetäjiä ensi kaudeksikin.

Kiti Salonen

Lue lisää 5.5.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.