Kesäkukissa on nyt väriä

LOIMAA Viime vuosien trendiväri valkoinen väistyy tänä kesänä värien tieltä. Kesäkukat kukkivat nyt pirteän pinkkeinä ja jopa mustina. Amppeleihin saa näyttävyyttä yhdistelemällä värien lisäksi eri lajikkeita toisiinsa.

Hyötyviljelyssä hitiksi ovat nousseet lavakaulukset, joissa voi viljellä niin yrttejä, perunaa kuin juureksiakin.

Loimaan Lehden piha- ja puutarhateemassa kurkistetaan trendien lisäksi taimien kasvattajan muovihuoneeseen ja vieraillaan piharemontin keskellä.  Lehdestä löytyy myös ohjeet siihen, miten oman pihan voi ilmoittaa Loimaan Lehden ja Loimaan Puutarhaseuran iloiseen pihakilpailuun.

 

 

Elina Kajander Hankkijasta vinkkaa, että pirteän punainen ruukkuneilikka on yksi alkukesän varhaisista kukkijoista. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 3.5.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla