Loimaa 1.7.-31.8.

Loimaalaisia menestyi Metsävisassa

VARSINAIS-SUOMI Tomi Päivänsäde Vistan koulusta Paimiosta on vuoden 2016 Metsävisan voittaja Varsinais-Suomessa. Hän kisaa Metsävisan voitosta valtakunnan finaalissa Helsingissä touko-kesäkuun vaihteessa. Kakkossijan jakoivat Helmi-Lotta Virtanen Uudenkaupungin yhtenäiskoulusta ja Annika Nyman Vinkkilän koulusta Vehmaalta.
Varsinais-Suomen menestyneinä kilpailijoina mainittiin lisäksi muun muassa Juuso Kukkula Alastaron yläasteelta, Veera Tuomola Hirvikosken yhtenäiskoulusta ja Samuli Saarijärvi Puistokadun koulusta Loimaalta.
Valtakunnallinen yläkoululaisten Metsävisa järjestettiin tänä vuonna jo 35. kerran. Osallistujia oli kaikkiaan yli 27 000, heidän joukossaan Metsävisan historian miljoonas osallistuja. Valtakunnallisesti Metsävisaan osallistuttiin 383 koulusta Ahvenanmaalta Kilpisjärvelle. Tänä vuonna Metsävisa oli mahdollista tehdä suomen- ja ruotsinkielen lisäksi englanniksi.
Metsävisan järjestävät Suomen Metsäyhdistys ja Suomen biologian ja maantieteen opettajien liitto (BMOL).

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla