Koti Loimaalta 2018

Polkupyöräilijä sairaalaan kolarista

LOIMAA Henkilöauto ja polkupyöräilijä kolaroivat Vesikoskenkadun ja Vapaudenkadun risteyksessä tiistaina hieman kello 16.30:n jälkeen. Polkupyörää kuljettanut poika kaatui törmäyksessä tielle, ja hänet kuljetettiin Loimaan aluesairaalaan tarkastettavaksi.
Henkilöauton kuljettajan mukaan hän ajoi Vesikoskenkatua pitkin, kun hänen kulkusuunnassaan vasemmalta puolelta Vapaudenkadulta, väistämisvelvollisuusliikennemerkin takaa ajoi polkupyörä eteen ja henkilöauto törmäsi polkupyöräilijään.
Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu