Tuukka Kotti Susijengin pelaajarinkiin

KORIPALLO Bisons Loimaan joukkueessa päättyneellä kaudella pelannut Tuukka Kotti on nimetty Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin pelaajarinkiin.
Pelaajarinkiin on nimetty myös Bisonsista helmikuun lopulla Kauhajoen Karhuun siirtynyt Mikko Koivisto. Sekä Kotti että Koivisto ovat Susijengin monivuotisia luottopelaajia.
Päävalmentaja Henrik Dettmann on valinnut pelaajarinkiin kaikkiaan 21 pelaajaa. Ringissä on myös muita loimaalaisille tuttuja sekä niin ikään jo entuudestaan Susijengissä nähtyjä pelaajia, sillä mukana ovat aiemmin Bisonsissa pelanneet Roope Ahonen, Carl Lindbom, Antto Nikkarinen ja Matti Nuutinen.
Susijengi pelaa kesän 2016 aikana kolme maaottelua kotimaassa ja matkustaa lisäksi pelaamaan vierasottelut Saksaan ja Venäjälle. Lisäksi Susijengi valmistautuu syksyn 2017 EM-kisoihin, joiden yksi alkulohko pelataan Helsingissä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla