Muuttoaika

Kalevalankadun korjaus yhä syksyn suunnitelmissa

LOIMAA Tekninen lautakunta asetti ehdotukset Kalevalankadun katusuunnitelmista uudelleen nähtäville.
Suunnitelmiin tehtiin muutoksia sen jälkeen, kun ne olivat olleet aiemmin nähtävillä viime kuussa (LL 14.6.).
Suunnitelmista jätettiin kolme muistutusta.
Muistutusten perusteella pysäköinti kielletään katualueen eteläpuolella Vapaudenkadun ja Käsityöläiskadun välisellä osuudella.
Pysäköinti sallitaan osittain Kalevalankadun pohjoispuolella. Samalla ajonopeuksien oletetaan laskevan eikä kiinteistöjen käytettävyys vaikeudu nykyisestä merkittävästi.
Sen sijaan ehdotettua korotettua suojatietä Kalevalankadun ja Seppälänkadun risteykseen ei pidetä tarpeellisena, koska pysäköintijärjestelyihin tehtiin muutoksia.
Keskuskoulun liittymiin on jo aiemmin suunniteltu korotetut suojatiet ja niiden katsotaan laskevan ajonopeuksia riittävästi.
Kalevalankadun korjaamisesta järjestetään vielä kilpailutus. Tarjouspyynnöt on tarkoitus hyväksyä elokuussa.
Tavoitteena on edelleen, että rakentamistyöt pystyttäisiin tekemään tänä vuonna.
Korjaustyöt ajoittuisivat myöhempään syksyyn.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018