Kauppalankadulla tanssitaan neljänä päivänä

LOIMAA Pikku Wanha Kanala järjestää neljät katutanssit Loimaan keskustassa Kauppalankadulla. Tanssit pidetään Vesikoskenkadun ja Satakunnantien välisellä osuudella.
Katutanssit alkavat tämän kesän kokeiluna ensi keskiviikkona.
Yhteistyössä ovat mukana Loimaan kaupunki, Tmi Ohjelmapalvelu Eija Talvitie sekä Loimaan Kauppalayhdistys.
Katutanssit järjestetään ke 13.7. klo 18–20, jolloin esiintyyjänä on tangoprinssi Markku Ketola.
Ke 20.7. klo 18–20 laulaa Erkki Liikanen, ke 27.7. klo 18–20 Kristiina Mäki ja la 6.8. klo 16–18 tangokuningas Jaska Mäkynen seuranaan Heli Pakarinen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla