Muuttoaika

Leisku värväsi kovan luokan vahvistuksia

SALIBANDY Loimaan Leisku on napannut pelaajamarkkinoilta, lähinnä naapuriseurasta Forssasta, haluamansa pelaajat. Ville Salomäki, Jarno Prihti ja Tommi Mäkinen tulevat Forssan Suuppareista (FoSu) ja sen lisäksi samassa lohkossa pelaavasta Maskusta saapuu Miro Portnoj. Myös Fosun junioreissa pelannut ja Alastarolta kotoisin oleva Lauri Ruohomaa liittyy Leiskun edustusjoukkueeseen.
– Saatiin kyllä todella kovat vahvistukset. Uudet pelaajat tuovat leveyttä ja lisää maalintekovoimaa joukkueeseen. Viime kaudella jouduimme pelaamaan aika kapealla kokoonpanolla, mutta nyt meillä on jalkeilla kolme vahvaa kenttää. Ja totta kai harjoittelun laatukin paranee, kun miehiä on tarpeeksi, päävalmentajana kolmatta kauttaan aloittava Ville Into myhäilee.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.