Johannes Laine Jankosta Hurrikaaniin

LENTOPALLO Hurrikaani kiinnitti Loimaan Jankon kasvatin Johannes Laineen, 23, yhden vuoden mittaisella sopimuksella.
– Tunnelmat on hyvät, koska tätä varten olen treenannut viimeiset vuodet. Nyt pääsen mittaamaan tasoni kotimaisella huipputasolla, kommentoi yleispelaajana viihtyvä Laine.
Laine harjoittelee Hurrikaanin mukana, mutta saattaa pelata myös ykkössarjassa Jankon paidassa. Tilanne punnitaan aina erikseen, kumpi joukkueista tarvitsee Lainetta enemmän.
– Saamme taas oman kasvatin liigajoukkueeseen, mikä on minulle iso asia. Tällä tavalla pääsemme pikkuhiljaa kasvattamaan omasta pelaajatuotannosta pelaajia omalle liigajoukkueelle, Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen iloitsi.
Rantasen ja Laineen yhteistyöllä on pitkä historia. Jo kakkossarjassa aikoinaan Rantanen valmensi Lainetta ja viimeisen kerran miehet olivat samassa joukkueessa pari kautta sitten ykkössarjassa.
– Johannes on fyysisesti valmis tähän sarjaan, mutta suurimmat haasteet tulevat siinä, että Mestaruusliigassa on lähes jokaisella joukkueella kova torjunta vastassa. Siihen paneudumme Johanneksen kanssa tarkasti. Haluan myös, että Johannes antaa kaikkensa aina harjoituksissa. Peliaika ja -paikka on ansaittava näytöillä, paaluttaa Rantanen.
Laineen sopimuksen myötä Hurrikaanilla on 11 pelaajasopimusta. Seura ei tällä hetkellä etsi aktiivisesti uusia pelaajia. Kesäharjoituksissa ovat olleet mukana Tshekkiin pelaamaan siirtynyt Antti Poikela sekä ilman sopimusta tällä hetkellä harjoittelevat Kosti Shumov ja Mikko Oivanen.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla