Muuttoaika

Kisaviikko alkaa Ypäjällä

RATSASTUS Kisaviikko on jo perinteeksi muodostunut kuuden päivän mittainen ratsastuksen kilpailutapahtuma Ypäjällä. Tänään Hevosopistolla alkava kisaviikko kestää 7. elokuuta asti.
Tänä vuonna kisaviikolla ratkotaan kenttäratsastuksen junioreiden ja ponien Suomen mestaruus sekä kouluratsastuksen ponien SM-kilpailu. Kisaviikolla lajeina ovat este-, kenttä- ja kouluratsastus. Tapahtuman muita kohokohtia ovat este- ja kouluratsastuksessa Poni-, Mini-, Juniori- ja Senioriderbyt sekä ratsastuksenopettajien mestaruuskilpailut. Tänä vuonna tapahtumassa järjestetään myös muun muassa Powercupin valtakunnallinen finaali este- ja kouluratsastuksessa sekä Junioricupin finaali.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.