Kisaviikko alkaa Ypäjällä

RATSASTUS Kisaviikko on jo perinteeksi muodostunut kuuden päivän mittainen ratsastuksen kilpailutapahtuma Ypäjällä. Tänään Hevosopistolla alkava kisaviikko kestää 7. elokuuta asti.
Tänä vuonna kisaviikolla ratkotaan kenttäratsastuksen junioreiden ja ponien Suomen mestaruus sekä kouluratsastuksen ponien SM-kilpailu. Kisaviikolla lajeina ovat este-, kenttä- ja kouluratsastus. Tapahtuman muita kohokohtia ovat este- ja kouluratsastuksessa Poni-, Mini-, Juniori- ja Senioriderbyt sekä ratsastuksenopettajien mestaruuskilpailut. Tänä vuonna tapahtumassa järjestetään myös muun muassa Powercupin valtakunnallinen finaali este- ja kouluratsastuksessa sekä Junioricupin finaali.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry