Leisku ja Hurrikaani haluavat mattoalustan liikuntahalliin

LOIMAA Hurrikaani ja Leisku ehdottavat kaupungille, että Loimaan liikuntahalliin hankitaan mattoalusta. Urheiluseurat perustelevat aloitettaan muutoksilla täkäläisessä huippu-urheilussa, harrastajakunnan toiveilla ja mattoinvestoinnin edullisuudella.
Hurrikaanin puheenjohtaja Rauno Mäkelä ja Loimaan Leiskun puheenjohtaja Jarmo Rasi ovat jättäneet allekirjoittamansa ehdotuksen kaupungille.

SEUROJEN puheenjohtajat arvioivat aloitteessaan muun muassa urheilulajien tilannetta Loimaalla.
– Hurrikaani on toistaiseksi ainoa liigatasolla pelaava palloilujoukkue Loimaalla ja siksi kuntamme lippulaiva, he toteavat.

KORIPALLOSEURA Lokokon hallituksen jäsen Marko Toivola sanoo, etteivät koripalloilijat halua, että liikuntahallin puinen parkettialusta korvattaisiin muovimatolla.

– Se on täysin sopimaton korikseen, hän alleviivaa ja sanoo, ettei synteettistä alustaa suositella lainkaan koripalloon, koska esimerkiksi loukkaantumisriski kasvaa pehmeällä pinnalla. Hänestä muovimatosta koituisi myös käytännön ongelmia liikuntahallissa.

Aiheesta lisää tiistain Loimaan Lehdessä.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry