Koti Loimaalta 2018

Leisku ja Hurrikaani haluavat mattoalustan liikuntahalliin

LOIMAA Hurrikaani ja Leisku ehdottavat kaupungille, että Loimaan liikuntahalliin hankitaan mattoalusta. Urheiluseurat perustelevat aloitettaan muutoksilla täkäläisessä huippu-urheilussa, harrastajakunnan toiveilla ja mattoinvestoinnin edullisuudella.
Hurrikaanin puheenjohtaja Rauno Mäkelä ja Loimaan Leiskun puheenjohtaja Jarmo Rasi ovat jättäneet allekirjoittamansa ehdotuksen kaupungille.

SEUROJEN puheenjohtajat arvioivat aloitteessaan muun muassa urheilulajien tilannetta Loimaalla.
– Hurrikaani on toistaiseksi ainoa liigatasolla pelaava palloilujoukkue Loimaalla ja siksi kuntamme lippulaiva, he toteavat.

KORIPALLOSEURA Lokokon hallituksen jäsen Marko Toivola sanoo, etteivät koripalloilijat halua, että liikuntahallin puinen parkettialusta korvattaisiin muovimatolla.

– Se on täysin sopimaton korikseen, hän alleviivaa ja sanoo, ettei synteettistä alustaa suositella lainkaan koripalloon, koska esimerkiksi loukkaantumisriski kasvaa pehmeällä pinnalla. Hänestä muovimatosta koituisi myös käytännön ongelmia liikuntahallissa.

Aiheesta lisää tiistain Loimaan Lehdessä.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu