Muuttoaika

LoKoKo Bisons lähtee Kakkosdivariin

KORIPALLO LoKoKo Bisons on saanut paikan Läntisen alueen kakkosdivisioonassa. Koripalloliitto varmisti asian viime viikolla. Joukkue on Loimaan Korikonkareiden miesten edustusjoukkue.
LoKoKo Bisons aikoo hakea sarjanousua nopealla aikataululla. Suunnitelmissa on nousta ensimmäisen kauden jälkeen Ykkösdivisioonaan ja 4–5 vuoden sisällä takaisin Korisliigaan.
– Käänsimme asiat positiiviseksi ja lähdemme nyt hakemaan vauhtia alemmalta sarjatasolta, LoKoKo:n hallituksen jäsen Marko Toivola sanoo.
LoKoKo Bisonsin rivien kokoaminen on vielä kesken. Keskusteluja on käyty seitsemän pelaajan kanssa, joista sopimus on syntynyt LoKoKo:n kasvattien Mika Lahden, Markus Lammelan ja Konsta Seppälän kanssa. Joukkue tukeutuukin vahvasti loimaalaisiin pelaajiin. Kaikkiaan LoKoKo Bisonsiin tavoitellaan 11–12 pelaajaa, joiden keski-ikä jäänee alle kahdenkymmenen. Peleissä ja harjoituksissa saattaa olla mukana myös A-poikien pelaajia.
– He ovat nuoria ja kehityskelpoisia poikia, joita saavat vastuuta ja kasvumahdollisuuksia joukkueen mukana. Sarja on heille paras mahdollinen. Lisää nimiä vahvistuu tämän viikon aikana, Toivola sanoo.
Neuvotteluja on käyty myös Bisonsissa aiemmin pelanneiden konkaripelaajien Eero Aaltosen ja Jani Kivisen kanssa. Lisäksi mukaan tavoitellaan ehkä yhtä ulkomaalaisvahvistusta, jonka henkilöllisyydestä ei ole vielä tiedotettavaa.

LOKOKO BISONSIN toiseksi valmentajaksi on varmistunut Garcia Hopkins. Yhdysvalloista kotoisin oleva mies on valmentanut Loimaalla juniori-ikäisiä jo muutaman vuoden. Mies saapui Suomeen aikoinaan pelaamaan, ja nyt hänen Shawn-poikansa pelaa maajoukkueessa. Hopkins asuu Loimaalla.

Aiheesta lisää tiistain Loimaan Lehdessä.

Maija Paloposki

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –