LoPS Openissa turnattiin rennosti

JALKAPALLO Lauantai oli Hirvikosken nurmikentällä futiksen täyteinen: kaikille pelaajille avoimessa LoPS Open -turnauksessa palloteltiin koko päivä 21 joukkueen kesken. Pelaajia oli mukana reilut parisataa Loimaan lisäksi muun muassa Nakkilasta, Viialasta sekä Turun ja Helsingin seuduilta.

Ypäjäläiset Peppi Honkanen ja Emilia Varhi sekä loimaalainen Aava Varjamo (kesk.) muodostivat kavereidensa kanssa FC Kerma -joukkueen. Tiimin tavoitteena oli hauskanpito ja illan jatkoille selviäminen. Kuva: Maija Paloposki

Ypäjäläiset Peppi Honkanen ja Emilia Varhi sekä loimaalainen Aava Varjamo (kesk.) muodostivat kavereidensa kanssa FC Kerma -joukkueen. Tiimin tavoitteena oli hauskanpito ja illan jatkoille selviäminen. Kuva: Maija Paloposki

FC Kermalle päivä oli haastava: tiimi oli ainut tyttöjoukkue koko tapahtumassa. Tasoituksena he saivat joka pelin jälkeen kaksi rankkaria.
– Mutta jos tulos on jo 10–0, niin ei se paljon auta, mimmifutaajat tokaisivat.
Peppi Honkasen, 17, Emilia Varhin, 18, ja Aava Varjamon, 17, päällimmäisenä tavoitteena oli viettää rento ja hauska päivä, eikä tappioiden annettu pilata tapahtumaa. Erityiskiitokset Aava ja Peppi antoivat Emilialle, jonka kahdeksan vuoden pelitausta näkyi onnistuneina rankkarimaaleina.
– Osa vastustajista on yllättynyt, ja maalivahdit ovat meinanneet itkeä, he hihittivät.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 16.8.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla