Muuttoaika

LoPS Openissa turnattiin rennosti

JALKAPALLO Lauantai oli Hirvikosken nurmikentällä futiksen täyteinen: kaikille pelaajille avoimessa LoPS Open -turnauksessa palloteltiin koko päivä 21 joukkueen kesken. Pelaajia oli mukana reilut parisataa Loimaan lisäksi muun muassa Nakkilasta, Viialasta sekä Turun ja Helsingin seuduilta.

Ypäjäläiset Peppi Honkanen ja Emilia Varhi sekä loimaalainen Aava Varjamo (kesk.) muodostivat kavereidensa kanssa FC Kerma -joukkueen. Tiimin tavoitteena oli hauskanpito ja illan jatkoille selviäminen. Kuva: Maija Paloposki

Ypäjäläiset Peppi Honkanen ja Emilia Varhi sekä loimaalainen Aava Varjamo (kesk.) muodostivat kavereidensa kanssa FC Kerma -joukkueen. Tiimin tavoitteena oli hauskanpito ja illan jatkoille selviäminen. Kuva: Maija Paloposki

FC Kermalle päivä oli haastava: tiimi oli ainut tyttöjoukkue koko tapahtumassa. Tasoituksena he saivat joka pelin jälkeen kaksi rankkaria.
– Mutta jos tulos on jo 10–0, niin ei se paljon auta, mimmifutaajat tokaisivat.
Peppi Honkasen, 17, Emilia Varhin, 18, ja Aava Varjamon, 17, päällimmäisenä tavoitteena oli viettää rento ja hauska päivä, eikä tappioiden annettu pilata tapahtumaa. Erityiskiitokset Aava ja Peppi antoivat Emilialle, jonka kahdeksan vuoden pelitausta näkyi onnistuneina rankkarimaaleina.
– Osa vastustajista on yllättynyt, ja maalivahdit ovat meinanneet itkeä, he hihittivät.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 16.8.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.