Loimaa 1.7.-31.8.

Maj Karma Sillanalusrockin pääesiintyjä

LOIMAA Sillanalusrockissa soi taas sunnuntaina 21. elokuuta. Tapahtumassa halutaan tarjota kaikenikäisille katsojille mahdollisuus kuulla livenä kotimaan esiintyjiä. Myös paikalliset yhtyeet saavat kokemusta ja tuntumaa tapahtumaesiintymiseen. Paikkana on viime kesän tapaan Citynuokkarin ympäristö.
Tällä kertaa rokin pääesiintyjänä nähdään Ilosaarirockin ja Porisperen kautta Sillanalusrockiin saapuva suomirockin jättiläinen, melodista rokkia soittava Maj Karma.
Bändin nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat laulaja Herra Ylppö, kitaristi Häiriö, rumpali J. Savolainen ja basisti Kimmo Kurittu. Bändillä on myös oma festivaali, Karmarock, jonka yhtye järjesti ensimmäisen kerran kesällä 1992 Harjavallassa ja joka on sen jälkeen järjestetty vuosittain.
Lisäksi lavalle nousee kolme paikallista esiintyjää.
Sysi & Savi on vuonna 2014 kokoonpanonsa vakiinnuttanut loimaalainen rockyhtye, joka ammentaa musiikilliseen noidankattilaansa vivahteita niin rockabillystä kuin psychobillystäkin. Vuosituhannen alkuun ulottuvat musiikilliset yhteistyön juuret yhtyeen kielisoitintrion kesken kuuluvat hyvin soitossa, joka on viimeisellä ep:llä hitsaantunut tiiviiksi paketiksi rouheaa rockia.
Mikko Tähti & Sane soittaa hyvän fiiliksen räppejä ja kantaaottavaa sanomaa. Kaksikko on perustettu vuonna 2014, mutta musiikkia he ovat tehneet jo vuodesta 2010. Mikko Tähti on kirjoitellut ja räpännyt vuodesta 2004, kun taas Sane aloitti jo vuonna 1999 konemusiikin ja säveltämisen parissa, josta hän siirtyi tuottamaan hiphoppia.
Lavalle pääsee myös Metsämaan koulun oppilaiden oma bändi.
Tapahtuman järjestävät Loimaan ja Oripään nuorisopalvelut.

Sillanalusrock su 21.8. klo 15–19 osoitteessa Asemakatu 5, Loimaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla