Seurakunta ei kiristä veroa

LOIMAAN seurakunta aikoo pitäytyä nykyisessä tuloveroprosentissa ensi vuonna. Seurakunnan kirkkoneuvosto vie kirkkovaltuustolle päätösehdotuksen, että tuloveroa peritään edelleen 1,6 prosenttia. Veroa korotettiin viimeksi vuodelle 2012, jolloin se nousi 0,2 prosenttiyksikköä.
Korotuksesta halutaan pidättäytyä, vaikka seurakunnan jäsenmäärä onkin ollut laskeva. Jäsenmäärän lasku on ollut keskimäärin 200 jäsentä vuodessa, viime vuonna 222. Verotulomenetyksinä vähennys tarkoittaa nelisenkymmentätuhatta euroa vuodessa.
Kirkkoneuvoston talousjaosto toteaa, että veroprosentin noston sijaan pitää etsiä muita toimenpiteitä talouden tasapainottamiseen. Päätöksen valmistelussa on otettu huomioon lapsivaikutusten arviointi ja todettu, että päätös mahdollistaa ainakin nykyisen tasoisen lapsille suunnatun kasvatustoiminnan.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry