Loimaa 1.7.-31.8.

Valjakkoajon SM-kilpailut viikonloppuna Loimihaassa

VALJAKKOAJO Valmennuskeskus Loimihaassa Loimaalla järjestetään 26.–28.8. valjakkoajon Suomen mestaruuskilpailut. Kilpailussa ratkotaan Suomen mestaruuksien lisäksi aluemestaruudet sekä shetlanninponien valjakkomestaruus. Uutuutena luvassa on junioreiden valjakkomestaruus. Viikonloppuna nähdään luokkia aina 2-tason helpoista luokista 4-tason vaikeisiin luokkiin asti sekä poni- että hevosvaljakoille.
Perjantaina 26.8. valjakot suorittavat koulukokeen. Lauantaina 27.8. ajetaan vauhdikas maraton eli kestävyyskoe. Sunnuntaina 28.8. kilpailut ratkeavat tarkkuuskokeen perusteella. Kilpailemaan on ilmoittautunut 40 valjakkoa.
Valjakkoajon Suomen mestaruuskilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Loimaalla. Kilpailujen järjestämisestä vastaa Loimaan Urheiluratsastajat ry. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kilpailut alkavat perjantaina ja lauantaina klo 9, sunnuntaina puolestaan klo 10.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla