Muuttoaika

Valjakkoajon SM-kilpailut viikonloppuna Loimihaassa

VALJAKKOAJO Valmennuskeskus Loimihaassa Loimaalla järjestetään 26.–28.8. valjakkoajon Suomen mestaruuskilpailut. Kilpailussa ratkotaan Suomen mestaruuksien lisäksi aluemestaruudet sekä shetlanninponien valjakkomestaruus. Uutuutena luvassa on junioreiden valjakkomestaruus. Viikonloppuna nähdään luokkia aina 2-tason helpoista luokista 4-tason vaikeisiin luokkiin asti sekä poni- että hevosvaljakoille.
Perjantaina 26.8. valjakot suorittavat koulukokeen. Lauantaina 27.8. ajetaan vauhdikas maraton eli kestävyyskoe. Sunnuntaina 28.8. kilpailut ratkeavat tarkkuuskokeen perusteella. Kilpailemaan on ilmoittautunut 40 valjakkoa.
Valjakkoajon Suomen mestaruuskilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Loimaalla. Kilpailujen järjestämisestä vastaa Loimaan Urheiluratsastajat ry. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kilpailut alkavat perjantaina ja lauantaina klo 9, sunnuntaina puolestaan klo 10.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.