Yhteislaulua ja uuden Hullun Miehen julkistaminen

HUITTINEN/VAMPULA Perjantaina 12.8. lauletaan Huittisissa Tuulikki-Vampulan lentokentällä 50-luvun tuttuja iskelmiä. Musisoimassa ovat Huittisten Soittokunta, Huittisten Seudun Harmonikat, Punkalaitumen Mieskuoro sekä Sekulit. Yleisöä laulattaa Jukka Keskitalo.
Illan aikana selviää myös, kenet kirjasto- ja kulttuurilautakunta on valinnut uudeksi Huittisten Hulluksi Mieheksi.
Illan päätteeksi pääsee vielä pyörähtelemään lentokonehallin lattialla, kun Huittisten Seudun Harmonikat soittaa tanssit. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja sen järjestää Hullu Mies ry, yhteistyössä on mukana Huittisten kaupungin kulttuuripalvelut.

Vauhdikas 50-luku – yhteislauluilta pe 12.8. klo 19 Tuulikki-Vampulan lentokentällä, os. Matkusjoentie 303, Huittinen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla