Muuttoaika

Yhteislaulua ja uuden Hullun Miehen julkistaminen

HUITTINEN/VAMPULA Perjantaina 12.8. lauletaan Huittisissa Tuulikki-Vampulan lentokentällä 50-luvun tuttuja iskelmiä. Musisoimassa ovat Huittisten Soittokunta, Huittisten Seudun Harmonikat, Punkalaitumen Mieskuoro sekä Sekulit. Yleisöä laulattaa Jukka Keskitalo.
Illan aikana selviää myös, kenet kirjasto- ja kulttuurilautakunta on valinnut uudeksi Huittisten Hulluksi Mieheksi.
Illan päätteeksi pääsee vielä pyörähtelemään lentokonehallin lattialla, kun Huittisten Seudun Harmonikat soittaa tanssit. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja sen järjestää Hullu Mies ry, yhteistyössä on mukana Huittisten kaupungin kulttuuripalvelut.

Vauhdikas 50-luku – yhteislauluilta pe 12.8. klo 19 Tuulikki-Vampulan lentokentällä, os. Matkusjoentie 303, Huittinen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –