Muuttoaika

Bisons BC Oy:tä haetaan konkurssiin

LOIMAA Verohallinto hakee Bisons BC Oy:tä konkurssiin. Verottaja on jättänyt konkurssihakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen viime perjantaina.
Loimaan Lehden toimitus sai asiasta tiedon Suomen Asiakastieto Oy:n Vahti-palvelun kautta.
Bisonsin hallituksen puheenjohtaja Marko Toivola kuuli asiasta toimittajalta maanantaina ja pitää sitä täysin mahdollisena. Uutinen ei yllätä.
Hänen mukaansa asia oli todennäköinen jo sen jälkeen, kun Bisonsille ei myönnetty lisenssiä Korisliigaan aiemmin kesällä (LL 23.6.).
– Samalla raukesi valmis rahoitusratkaisu, hän huomauttaa ja sanoo Koris- ja VTB-liigapelejä pyörittäneen Bisons BC Oy:n muuttuneen varattomaksi yhtiöksi, joka ei pystynyt hoitamaan verovelkaansa verottajalle.
– Meillä oli tiedossa, että ajaudumme tähän tilaan.
Toivola sanoo, ettei verottajan ratkaisu vaaranna koripallon kakkosdivisioonan pelaamista Loimaalla tänä syksynä, koska kyseisiä pelejä pyöritetään yhdistyspohjalta Lokoko Bisonsin kautta.
Hän myös huomauttaa, etteivät osakeyhtiö Bisonsin vaikeudet kosketa emoseura Loimaan Korikonkareita.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.