Kari Mylenistä Hurrikaanin puheenjohtaja

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa vaihtoi vuosikokouksessaan yksimielisesti puheenjohtajaa. Kolme edellistä kautta seuraa johtanut Rauno Mäkelä siirtyi puheenjohtajan paikalta omasta halustaan sivuun, ja tilalle valittiin Rautia K-maatalouden kauppias Kari Mylen. Mäkelän puheenjohtajuuskausina Hurrikaani vakiinnutti paikkansa kotimaisen lentopallon kärjessä, ja seurasta kasvoi niin budjetiltaan kuin yleisökeskiarvoltaan yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista. Vaikka Mäkelä nyt hyppäsi pois nuijan varresta, jää hän Hurrikaanin hallitukseen.
Uuden puheenjohtajan tavoitteena on saada Hurrikaani ja koko seura uusiutumaan.
– Isoimmat tavoitteet ovat panostaa ottelutapahtumiin ja saada Hurrikaanin menestyskulku jatkumaan, paikoilleen ei voi jäädä. Tehdään työtä yleisölle ja yhteisölle, yhteiskumppaneita ja tukijoita unohtamatta. Samoin, yritysyhteistyötä pitää saada laajennettua kauemmaksi, siinä on kova savotta.

Mylenin mietteistä voi lukea lisää lauantain Loimaan Lehdestä.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla