Muuttoaika

Kari Mylenistä Hurrikaanin puheenjohtaja

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa vaihtoi vuosikokouksessaan yksimielisesti puheenjohtajaa. Kolme edellistä kautta seuraa johtanut Rauno Mäkelä siirtyi puheenjohtajan paikalta omasta halustaan sivuun, ja tilalle valittiin Rautia K-maatalouden kauppias Kari Mylen. Mäkelän puheenjohtajuuskausina Hurrikaani vakiinnutti paikkansa kotimaisen lentopallon kärjessä, ja seurasta kasvoi niin budjetiltaan kuin yleisökeskiarvoltaan yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista. Vaikka Mäkelä nyt hyppäsi pois nuijan varresta, jää hän Hurrikaanin hallitukseen.
Uuden puheenjohtajan tavoitteena on saada Hurrikaani ja koko seura uusiutumaan.
– Isoimmat tavoitteet ovat panostaa ottelutapahtumiin ja saada Hurrikaanin menestyskulku jatkumaan, paikoilleen ei voi jäädä. Tehdään työtä yleisölle ja yhteisölle, yhteiskumppaneita ja tukijoita unohtamatta. Samoin, yritysyhteistyötä pitää saada laajennettua kauemmaksi, siinä on kova savotta.

Mylenin mietteistä voi lukea lisää lauantain Loimaan Lehdestä.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018