Kivijalkakaupat uuteen nousuun

Leena-Maija Pärssinen (takana vas.) muistutti, että yksi loimaalaisten kivijalkayrittäjien iso myyntivaltti on palvelu. Yrittäjinä Pärssisen tavoin toimivat Jaana Vartiainen, Tuula Siren-Mäkelä, Agneta Twerin (edessä vas.) ja Satu Tamminen olivat samaa mieltä. Kuva: Tiina Naula

Leena-Maija Pärssinen (takana vas.) muistutti, että yksi loimaalaisten kivijalkayrittäjien iso myyntivaltti on palvelu. Yrittäjinä Pärssisen tavoin toimivat Jaana Vartiainen, Tuula Siren-Mäkelä, Agneta Twerin (edessä vas.) ja Satu Tamminen olivat samaa mieltä. Kuva: Tiina Naula

LOIMAAN Kauppa ja Palvelut -yhdistyksen jäsenyrityksille suunnattu Kivijalka Kuntoon -hanke pyrkii antamaan uutta nostetta toimintaan.
– Hankkeen päätavoitteena on parantaa kivijalkayrittäjien ja heidän henkilöstönsä liiketalousosaamista sekä edesauttaa heidän vuorovaikutustaan, yhteistoimintaansa ja verkostoitumista, projektipäällikkö Mikko Lehtonen kertoo.
Hänen mukaansa suunnitteilla olevia aiheita ovat esimerkiksi brändin rakentaminen ja kehittäminen vetovoimaisuuden parantajana ja tuotevalikoiman ja palvelun monipuolistaminen sekä tehostaminen.
Koulutukset alkavat marraskuussa, ja yksi kerta kestää kahdesta kolmeen tuntiin. Koulutuksiin voi mahdollisuuksien mukaan osallistua myös etänä.

Tiina Naula

 

Lue lisää 24.9.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry