Muuttoaika

Kivijalkakaupat uuteen nousuun

Leena-Maija Pärssinen (takana vas.) muistutti, että yksi loimaalaisten kivijalkayrittäjien iso myyntivaltti on palvelu. Yrittäjinä Pärssisen tavoin toimivat Jaana Vartiainen, Tuula Siren-Mäkelä, Agneta Twerin (edessä vas.) ja Satu Tamminen olivat samaa mieltä. Kuva: Tiina Naula

Leena-Maija Pärssinen (takana vas.) muistutti, että yksi loimaalaisten kivijalkayrittäjien iso myyntivaltti on palvelu. Yrittäjinä Pärssisen tavoin toimivat Jaana Vartiainen, Tuula Siren-Mäkelä, Agneta Twerin (edessä vas.) ja Satu Tamminen olivat samaa mieltä. Kuva: Tiina Naula

LOIMAAN Kauppa ja Palvelut -yhdistyksen jäsenyrityksille suunnattu Kivijalka Kuntoon -hanke pyrkii antamaan uutta nostetta toimintaan.
– Hankkeen päätavoitteena on parantaa kivijalkayrittäjien ja heidän henkilöstönsä liiketalousosaamista sekä edesauttaa heidän vuorovaikutustaan, yhteistoimintaansa ja verkostoitumista, projektipäällikkö Mikko Lehtonen kertoo.
Hänen mukaansa suunnitteilla olevia aiheita ovat esimerkiksi brändin rakentaminen ja kehittäminen vetovoimaisuuden parantajana ja tuotevalikoiman ja palvelun monipuolistaminen sekä tehostaminen.
Koulutukset alkavat marraskuussa, ja yksi kerta kestää kahdesta kolmeen tuntiin. Koulutuksiin voi mahdollisuuksien mukaan osallistua myös etänä.

Tiina Naula

 

Lue lisää 24.9.2016 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018