Kokeneet muusikot tekevät, mitä huvittaa

makevesala001

Markku (Make) Vesala, Aimo Peuralahti, Timo Ahokas, Pekka Tiira ja Esa Tiiran tyyli on jazz, blues ja 60-luvun poppi. Puhaltajille olisi bändissä vielä tilaa. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Markku Vesala, Timo Ahokas, Aimo Peuralahti, Esa Tiira ja Pekka Tiira eivät enää kaipaa kiertue-elämää. Se vasta elämää on, että äijissä voidaan kokoontua torstaisin Vesalan pihamökkiin, jota mummonmökiksi kutsutaan.
– Olen soittanut niin paljon pakkopullaa, että laivabändit ja kapakat ovat alkaneet maistua puulta. Täällä voimme tehdä sellaista musiikkia, mikä meitä huvittaa, Peuralahti sanoo.
Mummonmökistä raikuu jazz ja blues, 60-luvun poppikin toisinaan. Kun äijät puhuvat suurista mestareista, he puhuvat Wes Montgomerysta, Spencer Davisista ja Miles Davisista.
Vesala tähdentää, ettei ole sukua sille toiselle Vesalalle (Paula) mutta muita meriittejä löytyy.
– On helpompi sanoa niin päin, etten ole soittanut Dannyn, Kirkan ja Markku Aron kanssa.
Ahokas on ollut Irwinin bändissä ja Esa Tiira Joel Hallikaisen. Pekka Tiira on kiertänyt kymmenen maata trubaduurina ja Peuralahti on vaikuttanut yhtyeissä, soittokunnassa, kuoroissa ja opetustöissä.

Kiti Salonen

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla