Kolme pahoinpitelyä viikonloppuna

LOIMAA Keski-ikäinen, paikkakuntalainen mies pahoinpiteli lyömällä ja potkimalla samanikäistä naista Vesikoskenkadulla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nainen sai vammoja lähinnä päähänsä, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.
Vuonna 1991 syntynyttä miestä lyötiin ravintolassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Mies sai ruhjeita kasvoihinsa. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.
Nuori mies pahoinpiteli kahta itseään nuorempaa poikaa Kauppatorilla lauantaina illansuussa. Tekijä oli pyytänyt pojilta varavirtalähdettä lainaksi. Pojilla ei ollut antaa tekijän pyytämään laitetta, minkä vuoksi hän suuttui. Toinen pojista sai pahoinpitelystä verisiä naarmuja.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla