Muuttoaika

Kolme pahoinpitelyä viikonloppuna

LOIMAA Keski-ikäinen, paikkakuntalainen mies pahoinpiteli lyömällä ja potkimalla samanikäistä naista Vesikoskenkadulla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nainen sai vammoja lähinnä päähänsä, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.
Vuonna 1991 syntynyttä miestä lyötiin ravintolassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Mies sai ruhjeita kasvoihinsa. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.
Nuori mies pahoinpiteli kahta itseään nuorempaa poikaa Kauppatorilla lauantaina illansuussa. Tekijä oli pyytänyt pojilta varavirtalähdettä lainaksi. Pojilla ei ollut antaa tekijän pyytämään laitetta, minkä vuoksi hän suuttui. Toinen pojista sai pahoinpitelystä verisiä naarmuja.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.