Kärhän siskokset loistavat heittolajeissa

Kyllä lähtee, kun Pinja Kärhä pääsee pyörittämään moukaria. Kuva: Marianne Rovio

Kyllä lähtee, kun Pinja Kärhä pääsee pyörittämään moukaria. Kuva: Marianne Rovio

YLEISURHEILU Loimaan Kojonkulmalla asustelevat kaksoissisarukset Pinja ja Venla Kärhä ovat ikäluokkansa parhaimmistoa. Pinja teki juuri moukarinheiton Euroopan ennätyksen T9-sarjassa.
– En ollut uskoa todeksi, että rikoin Euroopan ennätyksen. Seuraavana aamuna kun heräsin, mietin voiko se olla todella totta. En uskonut sitä todeksi vielä seuraavanakaan aamuna, Pinja kertoo.
Kaksoset sanovat pitävänsä lajista, koska he pärjäävät siinä hyvin.
Äiti Kati Kärhä pitää tärkeänä, että tytöt kisaavat kuitenkin muissakin kuin heittolajeissa. Monipuolisuus on hänen mielestään hyväksi lasten kehityksen kannalta.
Loimaalla ei ole moukarinheittoa varten yleistä harjoittelupaikkaa, joten siskokset treenaavat lähinnä isä Mikko Kärhän johdolla kotipihalla.

Marianne Rovio

 

 

Lue lisää 25.10.2016 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla