Muuttoaika

Loimaalaisnelikko vahvistaa Forssan Alun Korisliigajoukkuetta

Elsa Mäkelän (toinen vas.), Anu Vuorisen ja Sanni Katilan oli helppo liittyä liigajoukkueeseen, kun joukkueessa oli heille entuudestaan tuttu pelaaja. Julia Heinonen (vas.) kuuluu joukkueen konkareihin. Kuva: Kiti Salonen

Elsa Mäkelän (toinen vas.), Anu Vuorisen ja Sanni Katilan oli helppo liittyä liigajoukkueeseen, kun joukkueessa oli heille entuudestaan tuttu pelaaja. Julia Heinonen (vas.) kuuluu joukkueen konkareihin. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA, FORSSA Forssan Alku johtaa naisten Korisliigaa kolmen sarjakierroksen jälkeen. Loimaalaisilla on joukkueessa vahva panostus, sillä pelaajista peräti neljä on Loimaan Korikonkareiden kasvatteja.

Loimaalaista suurin rooli joukkueessa on 18-vuotialla Julia Heinosella. Kuluva kausi on Heinoselle jo kuudes Forssassa ja kolmas Korisliigassa.

Täksi kaudeksi joukkueeseen ovat liittyneet myös vuotta nuoremmat Sanni Katila, Elsa Mäkelä ja Anu Vuorinen. Tyttöjen piti pelata Forssan Alun A-tytöissä, mutta koska joukkue ei saanut paikkaa valtakunnallisesta sarjasta, he jäivät edustusjoukkueen harjoittelurinkiin.

– Tytöt ovat osoittaneet, että heillä on halua ja kykyä harjoitella liigajoukkueessa. Se ei ole itsestäänselvyys, valmentaja Jari Marjamäki huomauttaa.

Tuore kolmikko on jo päässyt piipahtamaan kentällä kokemassa liigapelien sykkeen.

– Ensimmäinen peli jännitti ihan hirveästi, mutta koripalloa se silti on, vaikka vastustajat ovatkin aiempaa kovempia, Katila ja Mäkelä pohtivat.

Kiti Salonen

Lue lisää 13.10.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.