Alastaron Salen muutto uusiin tiloihin varmistui

LOIMAA/ALASTARO Turun Osuuskaupan Sale-myymälä muuttaa Alastarolla odotetusti uusiin tiloihin.
Uusi paikka tunnetaan Alastaron Kauppiastavaratalona ja se sijaitsee Loimijoentien varressa nykyisen kauppapaikan vieressä. Tiloissa on toiminut aikanaan muun muassa Ruokavarasto.
Sale muuttaa vuokralle uusiin tiloihin tammikuun lopulla. Osuuskaupasta luvataan palvella asiakkaita nykyisellä paikallaan normaalisti uuden Salen avaamiseen asti.
Muutostyöt muun muassa uuden kauppapaikan pihamaalla käynnistyivät jo syyskuun alussa (LL 3.9.). Nyt työt kiinteistössä käynnistyvät myös Osuuskaupan puolesta.
TOK:N marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen pitää uudistusta merkittävänä vahvistaen osuuskaupan jalansijaa alueella.
Hän kertoo uuden Salen olevan nykyistä lähes puolet isompi, sillä myymälän koko kasvaa 450 neliöön.
– Asiakkaille se näkyy laajempana tuotevalikoimana, ja etenkin tuoretuotteiden osuus kasvaa. Samalla asiointi on aikaisempaa helpompaa.
Osuuskauppa näkee kasvumahdollisuuksia Alastarolla ja hakee muutoksilla kasvua myyntiinsä. Rauhanen sanoo, ettei nykyinen kauppapaikka vastannut enää asiakkaiden tarpeita.
Salen myymäläpäällikkönä on Jussi Ernvall, ja myymälä työllistää yhteensä seitsemän työntekijää. Rauhanen sanoo, ettei henkilökunnassa ole muutoksia nykytilanteeseen, mutta tarpeen vaatiessa Alastarolle rekrytoidaan lisää, kun myynti kasvaa.

Sale muuttaa Alastarolla tähän kiinteistöön. Muutostyöt pihamaalla alkoivat jo syyskuun alussa. Kuva: LL arkisto.

Sale muuttaa Alastarolla tähän kiinteistöön. Muutostyöt pihamaalla alkoivat jo syyskuun alussa. Kuva: LL arkisto.

Lue lisää 8.11.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla