Harvinaisen raastavaa konemusiikkia

LOIMAA Loimaalaissyntyiset kaverukset Johannes Onnela, Jussi Einola, Eero Riponiemi ja Jussi Mäkilä järjestävät reivit Loimaan Seurahuoneella. Luvassa on niin diippiä musiikkia, että mielenterveys on koetuksella, järjestäjät varoittavat.

K-Reivien järjestäjät Jussi Einola, Eero Riponiemi (ylhäällä), Jussi Mäkilä ja Johannes Onnela (edessä) lupaavat, että perjantaina Loimaan Seurahuoneen tunnelma on katossa. Kuva: Marianna Langenoja

K-Reivien järjestäjät Jussi Einola, Eero Riponiemi (ylhäällä), Jussi Mäkilä ja Johannes Onnela (edessä) lupaavat, että perjantaina Loimaan Seurahuoneen tunnelma on katossa. Kuva: Marianna Langenoja

Ensi perjantaina tulee kahdeksas kerta, kun Onnela, Einola, Riponiemi ja Mäkilä järjestävät reivitapahtuman. Joka vuosi nelikko on saanut tapahtumaansa konemusiikin huippunimen. Tänä vuonna paikalle saapuu tunnettu nimi, Alex Mattson. Yläkerrassa soittaa Alora & Senii DJ-Duo.

Illan teemana on tänä vuonna superhero.  Seurahuone on somistettu sankariteemalla ja järjestäjät odottavat, että juhlijatkin tulevat sisälle sankareina.

Marianna Langenoja

Lue lisää 15.11.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla