Loimaa 1.7.-31.8.

Liki tuhat äänesti ennakkoon seurakuntavaaleissa

ORIPÄÄ, PÖYTYÄ Pöytyän ylimääräisten seurakuntavaalien viime viikon ennakkoäänestyksessä annettiin yhteensä 969 ääntä. Ennakkoäänestysprosentti oli 14,96.
Oripäässä äänestettiin hivenen ahkerammin ennakkoon kuin Pöytyällä. Oripäässä ennakkoäänestysprosentti oli 15,87 ja Pöytyällä 14,81. Oripäässä on seurakuntavaaleissa äänioikeutettuja 932 ja Pöytyällä 5 543 henkilöä.
Ylimääräiset vaalit järjestetään, koska Oripään seurakunta liittyy Pöytyän seurakuntaan ensi vuoden alusta. Kirkkovaltuustoon valitaan 23 jäsentä jäljellä olevaksi vaalikaudeksi vuoden 2018 loppuun.
Varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina 13. marraskuuta. Oripään kirkossa voi äänestää tuolloin klo 11–13 ja Pöytyän seurakuntakodissa klo 14–20.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla