Muuttoaika

Liki tuhat äänesti ennakkoon seurakuntavaaleissa

ORIPÄÄ, PÖYTYÄ Pöytyän ylimääräisten seurakuntavaalien viime viikon ennakkoäänestyksessä annettiin yhteensä 969 ääntä. Ennakkoäänestysprosentti oli 14,96.
Oripäässä äänestettiin hivenen ahkerammin ennakkoon kuin Pöytyällä. Oripäässä ennakkoäänestysprosentti oli 15,87 ja Pöytyällä 14,81. Oripäässä on seurakuntavaaleissa äänioikeutettuja 932 ja Pöytyällä 5 543 henkilöä.
Ylimääräiset vaalit järjestetään, koska Oripään seurakunta liittyy Pöytyän seurakuntaan ensi vuoden alusta. Kirkkovaltuustoon valitaan 23 jäsentä jäljellä olevaksi vaalikaudeksi vuoden 2018 loppuun.
Varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina 13. marraskuuta. Oripään kirkossa voi äänestää tuolloin klo 11–13 ja Pöytyän seurakuntakodissa klo 14–20.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.