Muuttoaika

Montun jää ei pienestä sateesta sula

Ville Niiranen haaveilee täysimittaisesta jääkiekkokaukalosta. Hän järjestäisi mielellään lisää höntsäkiekkoa Virttaalla. Kuva: Marianna Langenoja

Ville Niiranen haaveilee täysimittaisesta jääkiekkokaukalosta. Hän järjestäisi mielellään lisää höntsäkiekkoa Virttaalla. Kuva: Marianna Langenoja

LOIMAA/VIRTTAA Ainakaan viiteen vuoteen Virttaan Montussa ei ole aloitettu luistelukautta näin aikaisin. Paikalliseksi urheiluministeriksi nimetty Ville Niiranen aloitti kaukalon jäädyttämisen pari viikkoa sitten torstaina. Viime viikolla kaukalo sai pinnalleen tasaisen, 10 senttiä paksun jään ja sen myötä kymmeniä luistelijoita joka ilta. Pienet sateet tuskin sulattavat paksua, montun pohjassa olevaa jäätä ainakaan hetkeen pois.

– Viime ja edellisvuonna kaukalossa oli jää kolme kuukautta. Missään muualla lähialueella jää ei säilynyt niin hyvin kuin täällä, Niiranen sanoo.

Monttu onkin suosittu luistelupaikka, ja siellä käyvät virttaalaisten lisäksi etenkin oripääläiset ja vampulalaiset. Virttaan kyläyhdistys haaveilee ottavansa Montusta lähivuosina aiempaa enemmän irti. Montussa halutaan järjestää yhä enemmän erilaisia perhetapahtumia ja höntsäjääkiekko-otteluita, joten jää vaatii palveluita ympärilleen.

Marianna Langenoja

 

 

Lue lisää 17.11.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.