Satsaukset kotipaikkakuntaan tuottavat tulosta – Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja

LOIMAA – Meillä on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Tämä onkin palkinto koko yritykselle ja henkilöstölle, toimitusjohtaja Jaakko Heikonen kiittää.
Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja 2016. Tunnustuksen myöntää vuosittain Loimaan Seudun Nuorkauppakamari merkittävästä seudullisesta vaikuttamisesta ja yritystoiminnan kehittämisestä. Saaja voi olla yritys, henkilö tai projekti, jolla on positiivinen vaikutus seudun talouteen ja seutukunnan elinvoimaisuuteen.
– Pemamek on tuonut tänäkin vuonna paljon positiivista pöhinää seudulle. Perusteina palkitsemiselle on liiketoiminnan käyttöasteen laajentaminen, työllisyyden vahvistaminen ja investoinnit Loimaalla, Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmi toteaa.

Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja 2016. Tunnustuksen vastaanottivat  Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmelta ja kamarin hallituksen jäsen Jussi Niskalalta Pemamekin hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen (vas.) ja toimitusjohtaja Jaakko Heikonen (toinen vas.). Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet yrittäjät Juha Koivisto ja Lasse Laaksovirta. Kuva: Kati Uusitalo

Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja 2016. Tunnustuksen vastaanottivat Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmelta ja kamarin hallituksen jäsen Jussi Niskalalta Pemamekin hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen (vas.) ja toimitusjohtaja Jaakko Heikonen (toinen vas.). Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet yrittäjät Juha Koivisto ja Lasse Laaksovirta. Kuva: Kati Uusitalo

Kati Uusitalo

Loimaan Lehden teemana on 19.11. Yrittäminen, ja luvassa on Pemamekin lisäksi monenlaista asiaa yrityksistä ja yrittämisestä Loimaan seudulla.

 

Lue lisää 19.11.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla