Vuoden aikana kastettujen kirkko Loimaan Kaupunginkirkossa

LOIMAA Ristiäiset on yleensä ihmisen ensimmäinen juhla. Kastejuhlassa kiitetään pienestä lapsesta ja siitä, että Jumala kutsuu hänet nimeltä omakseen sekä rukoillaan, että lapsi saisi kasvaa Jumalan tuntemisessa.

Syksyisin on Loimaan seurakunnassa jo usean vuoden ajan muistettu vuoden aikana kastettuja. Henkilökohtaisen kutsun tähän tilaisuuteen tänä vuonna ovat saaneet 1.9.2015 -30.9.2016 välillä kastetut lapset, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kastettujen nimet,  ja Marita Koivusen haastateltavana on Minna Grön-Uusitalo. Marjukka Lehtola johtaa lauluja, joiden aikana omaa helistintä tarvitaan, joten seurakunnasta kehotetaan ottamaan se mukaan. Lastenohjaajat Anna-Kaisa Heikkilä ja Katja Kanerva muun muassa tarjoavat mehut tilaisuuden jälkeen.

Vuoden aikana kastettujen kirkko Loimaan Kaupunginkirkossa su 6.11. klo 15.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla